Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hülyének néznek a lányok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hülyének néznek a lányok, mert. Fú, ez hosszú lesz? Igen!

Figyelt kérdés

mert...

a. tisztességes vagyok

b. őszinte vagyok

c. segítek másokon, nem várok érte semmit

d. támogatom a gyengébbeket

e. néha csövessel pajtizom

f. nem csalok (tehát pl. suliban nincs puskázás, vagy ilyesmi)

g. nem vagyok hajlandó pitiáner emberi játszadozásokban részt venni (höhö, megszivatjuk józsikát stílus)

h. magasról bélsarat préselek arra, amit sokan fontosnak tartanak

i. alig van ruhaválasztékom - nem azért, mert nincs pénzem rá, hanem mert olyan ruhát választok magamnak, ami stílusos és tartós. én az állandóságra voksolok ruha tekintetében, nem pedig a minden nap más stílus...

j. nem kezdek el hazudozni, fényezni magam, és nem vagyok olyan gorilla, aki mindig felhívja a figyelmét magára, nem kérkedek eredményeimmel

k. nincs buli. nem érdekel. voltaképp a zene sem igazán.

l. nőt és férfit, öreget és gyereket embernek kezelek, egyenlő emberként.

m. nem félek sem a zsaruktól, sem az államtól, sem a veréstől, kb. semmitől komolyabban - azaz, ha nem fogok előlük kitérni, ha épp lecsapni készülnek rám

és emiatt... hülyének néznek, fogyatékosnak. miért?

2011. jún. 29. 16:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Hát kedves utolsó úgy látom, neked már sikerült "elkorcsosodnod".

Kérdező, nehogy elkezdj "dominánsabb" lenni. Ritka az olyan normális srác manapság, mint te vagy, maradj ilyen mint most vagy.

2011. jún. 29. 17:45
 12/15 anonim ***** válasza:
Ha te ilyen nőkre izgulsz 17/f, akkor egészségedre neked is.
2011. jún. 29. 17:49
 13/15 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok (kivvée az e) pontot, és az i)-t, mert sok - amúgy rémegyszerű - pólóm van), és engem nem néznek hülyének. Max egy picit, de különbözni jó.
2011. jún. 29. 18:29
 14/15 anonim ***** válasza:
Te egy hős vagy. Ezt várod?
2011. jún. 29. 19:09
 15/15 anonim ***** válasza:

Én is pont ilyen vagyok.

Éppen ezért becsülöm amiért ilyen vagy.

De nem ez jön be a csajoknak, vagy legalábbis barát lehetsz, akivel megosztják a problémáikat, és kisírják magukat a válladon.

Viszont így nem lesz barátnő.

2011. jún. 29. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!