Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden rá emlékeztet most, mit csináljak, hogy elfelejtsem!?
Figyelt kérdés
2009. márc. 26. 20:42
1/6 anonim válasza:
Ha nem teljesen reménytelen a helyzet, tegyél érte, hogy ismét együtt legyetek!
Ha reménytelen és már nem fogtok összejönni, akkor gondolj a rossz dolgokra a kapcsolatban, sétálgass ismerőseiddel, menj edzőterembe, úszni, szaunázni stb... A lényeg, hogy foglald el magad! : )
Nani
2/6 anonim válasza:
vagy kidobod azt a mindent, ami ra emlekeztet, na en ezt nem tudtam megtenni, mert akkor utana megbantam volna, vagy lefoglalod magad es probalsz masra gondolni, na ezt probalom en most tenni es masokkal beszelni, en azota csak beszelek, beszelek, beszelek es probalom elhitetni magamma, hogy I am better off this way.
3/6 A kérdező kommentje:
Minden bizonnyal szerintem reménytelen a helyzet, mert nem jelentkezik egy jó ideje már... :( Szótlanul lelépett!
Rossz dolgokra nem nagyon tudok gondolni, esetleg arra, hogy magyarázat nélkül elhagyott! Ha lehet annak nevezni...
Nincs szivem kidobni azokat a dolgokat, amik rá emlékeztetnek :(, mert ahogy ismerem magamat...
Köszi a válaszokat!
2009. márc. 26. 21:11
4/6 anonim válasza:
tegyél be egy dobozba mindent, zárd le és amikor már megnyugodál és túl léptél rajta és boldog vagy vki mással, akkor már előszedheted és nem fájdalmat vagy esetleg dühöt fogsz érezni, hanem szép emlékként tekintessz vissza rá... nekem ez segitett, hasonló módon hagytak el engem is.
6/6 anonim válasza:
Bulizzál minnél többet, mozdulj i a lakásból és legyl minnél többet a barátokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!