Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerinted elmondjam a szüleimn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerinted elmondjam a szüleimnek h meleg vagyok?

Figyelt kérdés
Sokszor előttem szidják a b*zikat meg állítják h attól lesz valaki b*zi hogy megunta a lányokat. Hát én 15 évesen jöttem rá de előtte is a fiúk érdekeltek tehát nem éltem ki magam. kitagadnának sztem de jó ha tudják hogy selejt vagyok és sose fogok megjavulni . D:
2011. jún. 29. 15:37
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
74%

Nem derült ki pontosan, hogy jelenleg hány éves vagy, de ha a szüleid ennyire homofóbok, ráadásul úgy gondolod, hogy kitagadnának emiatt, akkor szerintem ne mond el nekik, főleg ha még függsz tőlük anyagilag! Ha valóban kitagadnának és megvonnának tőled minden pénzügyi támogatást, nagyon nehéz helyzetbe kerülnél, veszélyeztetve ezzel a jövődet. Ráérsz ezt elmondani akkor is, ha már a szüleidtől független leszel és lesz barátod. Hidd el, akkor sem lesz sokkal könnyebb.

Nekem anyum még most sem tudja, szerintem csak sejti, hogy "más" vagyok, pedig biztos hogy elfogadna így is, de nem akarok fájdalmat okozni neki.

24/F (meleg)

2011. jún. 29. 19:33
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Igaza van 19.33-nak, várj még vele, elég akkor elmondanod, ha lesz tartós kapcsolatod. Én 19 vagyok, de még nem mondtam el nekik, majd akkor, ha lesz valakim. Bár szerintem simán elfogadnák a dolgot, de tudom, hogy azért kicsit csalódottak lesznek, hogy nem lesz unoka.

Olyanokat meg ne írj, hogy selejt vagy, ez hülyeség, te is ugyanolyan egészséges ember vagy, mint mások, ahhoz meg senkinek semmi köze, hogy kivel bújsz ágyba.

2011. jún. 29. 19:54
 13/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Tizenhét vagyok és a földön mindenki lehord mindennek... Sajnos nem tartozom azon"szerencsés b*zikhoz akikről nem ordít. Érzékeny vagyok és nem valami fiús a jellemem. De azt (harmadikos voltam) csak az osztályom tudja h ilyen vok. Amúgy nincs életkedvem. Egy osztálytársammal aki mellesleg lány elhatároztuk h öngyilkosok leszünk. Ő neki más gondjai vannak. De van egy istenien kedves és megértő húgom. Ő tart életben.
2011. jún. 29. 21:32
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

19:33 vagyok.

Ezt a hülyeséget gyorsan felejtsd el, hogy öngyilkos leszel! Az mit oldana meg? Szerinted jobb lenne utána? Az egyetlen lehetőséget dobnád el magadtól, hogy teljes életet élj. Nem lenne utána több esélyed.

Elhiszem, hogy sok a problémád, azt is, hogy kilátástalannak tűnik most minden. De annyi idő áll még előtted! Gondolj arra, hogy a mostani helyzetnél csak jobb lehet, tervezz, legyenek céljaid, álmaid és élj aszerint, hogy ezeket véghezvidd! Hidd el, sikerülni fog! Ha másképp nem megy, kérj valakitől segítséget! Szerintem azzal a bizonyos lánnyal is ki tudnátok találni valamit, ami jobb mindkettőtöknek az öngyilkosságnál. Ha nem vagy fiús, nincs mit tenni, valaki így is szeretni fog! De mint mondtam, semmiképpen se dobd el magadtól az életed, mert nem lesz mégegy!

2011. jún. 29. 22:01
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
az, h meleg vagy, nem a világvég. attól még te is emberből vagy. és akik szidják a melegeket, általában csak menősködni akarnak. attól, h te a saját nemedhez vonzódsz, nem leszel kevesebb. ezt sose felejtsd el. :) sőt, nekem van egy meleg ismerősöm, nagyon kedves és jószívű. több emberség szorult bele, mint egyesekbe. eszedbe ne jusson az öngyilkosság! ha belegondolsz, másokat hidegen hagy, h te éppen nem a lányokat szereted. ne foglalkozz másokkal, sz.rd le mások véleményét, és légy boldog. nem kell másoktól függni. :D
2011. jún. 29. 22:21
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Ja és egyébként hidd el, középiskola után már egész megkomolyodnak az emberek és nem fognak emiatt szivatni, ha most az van. A való életben nem úgy áll az emberek többsége a dologhoz, mint itt (legalábbis feléd nem fogja így kimutatni), a gyk-s válaszolók, ez tapasztalat, úgyhogy nyugi:) Addig kezdj el sportolni, szedj fel egy kis izmot és máris nagyobb lesz az önbizalmad.
2011. jún. 29. 22:38
 17/20 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem mond el nekik de előtte irányítsd a kamerát az arcukra
2011. jún. 30. 09:13
 18/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a bíztató válaszokat. Remélem ha még elni fogok sokáig akkor pont úgy ahogy írtátok. De az is probléma h hetedik oszt. Óta nem voltam emberekkel utálom őket, magamat. Persze van aki jóba akar lenni velem de ha valaki hozzám szól akkor már zavarban vagyok
2011. jún. 30. 09:42
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Középsuli után kitárul a világ, várd ki, kva jó lesz. Olyanok közé mehetsz, akikkel kényelmesen érzed magad, nem 20 random ember (osztálytársak) közül kell lehető legjobbat választani, hanem te magad válogathatod ki a társaságod, oda jársz, ahova akarsz, azt csinálsz, ami jólesik.

Jól fogod magad érezni annak, aki vagy, szép élmények várnak rád, nem csak rosszak. Rajtad múlik, hogy kihasználd a lehetőségeidet. Ha kikerülsz azok közül, akik bgatnak, lassan majd nyilvánvalóvá válik, hogy semmi, de semmi baj nincs veled. Érdemes kivárni.

2014. jan. 18. 11:44
 20/20 anonim válasza:
24%
Ez minden ebben a cipőben járó b ..nak szól. Szerintem mindenképp tudatni kell a szülőkkel ezt a helyzetet. Szorongást vált ki, ha titkolod mások előtt. * Már, ha biztos vagy benne... De, ha nem vagy biztos benne, akkor is! "Figyelj, anyu, v apu! Én úgy érzem, úgy veszem észre, h b ..zi vagyok." Nem kell finomkodni, nem célravezető. Fel kell vállalni minél előbb, úgy ahogy van, hisz a szüleid. Az ő, s a te nyelvezeteden kell ezt elmondani, de kendőzetlenül, és kíméletlenül őszintén. Ez a legtisztább, legegyenesebb, legjobb megoldás. Nincs miért meghunyászkodni, hisz nem te tehetsz róla... Őáltaluk létezel, szeretnek téged, higgyétek el, h nem egykönnyen, de bele tudnak törődni a helyzetbe. Nincs más választásuk. Azért nem kell a "szívbajt" hozni rájuk, úgyhogy okosan kell ezt csinálni. De külön-külön te mondd el, mindkét szülődnek! (Attól, ha eltitkolod /nem nézel szembe a következményekkel/, még nem szűnik meg a probléma, így esélyed sincs a megértésre, támogatásra pl. abban, h nem foglalkoztatnak a csajok...) Amikor nem elfoglaltak, és nem minden sz ron jár az eszük. Majd csak utána hagyd őket erről egymással beszélni. Először azzal beszélj, akivel bensőségesebb a kapcsolatod. * Valamint mindenki előtt, akivel jelentős időt töltesz együtt, szintén vállald fel, mert szintúgy szorongást vált ki, sok rosszat okoz. Ne úgy b ..zizzanak le, h "Te szerencsétlen, csajozásra alkalmatlan, hülye b.", hanem sokkal inkább úgy, h köztudott a másságod, amit fel is vállalsz, és nem az, h büszke vagy rá, de NEM szégyelled senki előtt (te ilyen vagy, el tudod magad fogadni, és ha ő nem fogad el, akkor sz rsz a fejére), és elküldesz melegebb éghajlatra mindenkit, aki rossz érzéseket, fájdalmat akar neked okozni. A saját belső, lelki békéd megteremtése nagyon fontos az életben. 1. Fogadd el önmagad, az összes hibáddal együtt! ** Ez nem azt jelenti, hogy ne törekedj a hibáid kijavítására... 2. Fogadd el a világot, benne a többi emberrel, úgy ahogy van, az összes hibájával együtt! ** Ez szintúgy nem azt jelenti... És békülj ki magaddal, s a világgal! S nehogy azt hidd, hogy baj az, ha akár az emberiség 99%-a nem fogad el téged úgy, ahogy vagy, mert nem is kell, ez nem szükséges, a nyugodt, boldog élethez.! A szűk baráti köröd, a párod, a családod értsen meg, fogadjon el, és kész.! Ha mégtöbben elfogadnak, az CSAK plusz jó, nem szükséges. Ne haragudj a szüleidre, és a többi emberre, akiből rossz érzést vált ki a b ...uzulás. Ez nem véletlen. Őket is + kell tudnod érteni! Ők ezt 1 egészségtelen dolognak, folyamatnak láják, ami rengeteg rosszal jár (...ha nem helyezkednek szembe ezzel a dologgal...). Kicsit sarkítva a dolgot: ha mától mindenki b. lenne, akkor 1 emberöltő, és véget érne az emberiség történelme. Az emberek ebben a dologban, a veszélyt látják. Egyfajta identitászavart, ami szörnyű rossz következményekkel jár. Tulajdonképpen ez így is van. Ez részben ösztönös érzés. Pont ezért, ezt el kell fogadni, bele kell törődni, és nem hagyni, h a boldogságod útjába álljon. Nem úgy kell felfogni, h de sz r az élet, mert ilyen "másmilyen", intoleráns környezetben élek, hanem úgy, hha ez nem lenne, akkor nem is élnél, pl. szüleid. Tehát örülj annak, ami van. Küldöm neked ezt a számot. Vedd komolyan a benne foglaltakat! https://www.youtube.com/watch?v=UrGS9EARHRc&list=PLw-6_Y1MZi.. S mégegy fontos dolog. A magyarságod ne add semmiért! A nemi identitás nem köt össze a többségi társadalommal, de a nemzeti öntudat, az mindenek felett összeköthet. Ezáltal sem érzed magad egyedül... Az egy utcában, településen, megyében, országban, földrészen élőkkel lévőkkel mind van szál, ami összeköt, s legfelül, az emberekkel, s, mindennel, ami élő, majd a világegyetemmel. És Isten mindannyiónkban benne él. Ne azt keresd, ami elválaszt, hanem azt, ami összeköt! Tudod, erre épül az emberek megosztása, egymással szembefordítása, és az uralkodás felettük, a hatalom gyakorlása. https://www.youtube.com/watch?v=cThpjbDFsMk Mégegy megjegyzés: nehogy elhiggyétek, hogy a melegfelvonulás, meg a liberálisok értetek vannak! Mindannyiunk ellen. Kívánom, hogy értsétek meg ezeket a számokat! https://www.youtube.com/watch?v=napM_ZC1zR8, https://www.youtube.com/watch?v=jb_1BitYbqQ
2015. dec. 20. 10:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!