Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted elmondjam a szüleimnek h meleg vagyok?
Nem derült ki pontosan, hogy jelenleg hány éves vagy, de ha a szüleid ennyire homofóbok, ráadásul úgy gondolod, hogy kitagadnának emiatt, akkor szerintem ne mond el nekik, főleg ha még függsz tőlük anyagilag! Ha valóban kitagadnának és megvonnának tőled minden pénzügyi támogatást, nagyon nehéz helyzetbe kerülnél, veszélyeztetve ezzel a jövődet. Ráérsz ezt elmondani akkor is, ha már a szüleidtől független leszel és lesz barátod. Hidd el, akkor sem lesz sokkal könnyebb.
Nekem anyum még most sem tudja, szerintem csak sejti, hogy "más" vagyok, pedig biztos hogy elfogadna így is, de nem akarok fájdalmat okozni neki.
24/F (meleg)
Igaza van 19.33-nak, várj még vele, elég akkor elmondanod, ha lesz tartós kapcsolatod. Én 19 vagyok, de még nem mondtam el nekik, majd akkor, ha lesz valakim. Bár szerintem simán elfogadnák a dolgot, de tudom, hogy azért kicsit csalódottak lesznek, hogy nem lesz unoka.
Olyanokat meg ne írj, hogy selejt vagy, ez hülyeség, te is ugyanolyan egészséges ember vagy, mint mások, ahhoz meg senkinek semmi köze, hogy kivel bújsz ágyba.
19:33 vagyok.
Ezt a hülyeséget gyorsan felejtsd el, hogy öngyilkos leszel! Az mit oldana meg? Szerinted jobb lenne utána? Az egyetlen lehetőséget dobnád el magadtól, hogy teljes életet élj. Nem lenne utána több esélyed.
Elhiszem, hogy sok a problémád, azt is, hogy kilátástalannak tűnik most minden. De annyi idő áll még előtted! Gondolj arra, hogy a mostani helyzetnél csak jobb lehet, tervezz, legyenek céljaid, álmaid és élj aszerint, hogy ezeket véghezvidd! Hidd el, sikerülni fog! Ha másképp nem megy, kérj valakitől segítséget! Szerintem azzal a bizonyos lánnyal is ki tudnátok találni valamit, ami jobb mindkettőtöknek az öngyilkosságnál. Ha nem vagy fiús, nincs mit tenni, valaki így is szeretni fog! De mint mondtam, semmiképpen se dobd el magadtól az életed, mert nem lesz mégegy!
Középsuli után kitárul a világ, várd ki, kva jó lesz. Olyanok közé mehetsz, akikkel kényelmesen érzed magad, nem 20 random ember (osztálytársak) közül kell lehető legjobbat választani, hanem te magad válogathatod ki a társaságod, oda jársz, ahova akarsz, azt csinálsz, ami jólesik.
Jól fogod magad érezni annak, aki vagy, szép élmények várnak rád, nem csak rosszak. Rajtad múlik, hogy kihasználd a lehetőségeidet. Ha kikerülsz azok közül, akik bgatnak, lassan majd nyilvánvalóvá válik, hogy semmi, de semmi baj nincs veled. Érdemes kivárni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!