Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most komolyan! Valakinek bejönnek az ilyen lányok? (kép)
Figyelt kérdés
Nem azért de talán a sarkon különbeket lehet látni. 15 évesen így kirakni mindenét... szánalmas az egész. Ismerősöm által ismerem és mesélték, hogy egy hónap alatt 5 fiúval feküdt le.
Nektek mi a véleményetek róla?
2011. jún. 29. 13:40
11/19 A kérdező kommentje:
Szerencsére nem ismerem személyesen, haverom járt vele.
2011. jún. 29. 13:51
13/19 anonim válasza:
Én csak azt nem érte, hogy miért kell gagyi géppel, rossz felbontású képeket készíteni TÜKÖRBŐL? Csak szerintem igénytelen. Ha annyi barátja van egy sem tudja lefotózni, vagy legalább állítson időzítőt.
Amúgy lesz.rom, ha neki így jó?
14/19 Solarian válasza:
Nemtom miért vagytok igy kiakadva ezen...
Egy rakás ilyen csaj rohangál mindenhol. :/
15/19 anonim válasza:
Hülye tini divat ez a pózolósdi. Majd kinövik. Amúgy szerintem rendben van a csaj.
16/19 anonim válasza:
Szerintem semmi jogod más képeit felhasználva véleményt kérni róla.
17/19 anonim válasza:
Ha jól esik neki,akkor kúrjon össze-vissza,ő dolga nem?Mit érdekel téged?Majd rájön később,h nem kellett volna.
18/19 anonim válasza:
Nem tudom mi bajod vele én járnék vele..:D
19/19 anonim válasza:
Hűha, sose lesz barátom:D Minden 2. lány így néz ki mostanában. Tükörbe pózolás meg nekem sem a kedvencem. Remélem azért szeretitek az egyéniségeket is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!