Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy fiú azt kérdezi, hogy még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy fiú azt kérdezi, hogy még szeretem-e? (lent)

Figyelt kérdés
Az úgy volt,hogy egy rendezvényen találkoztunk. És közelkerültünk egymáshoz.Csók nemvolt,azt se mondtuk egymasnak h szeretlek,meg ilyenek,csak a kezünket fogtuk.Ez már 6 hónapja volt, azóta sms-ztunk..de csak úgy mint a barátok.Még flörtölgettünk közben,de végül a beszélgetést barátokként zártuk le. Azért sms-ztunk,mert távol lakik tőlem. (kb 100km). Egy hete egy bevásárlóközpontban találkoztunk Budapesten. Ahogy megkátott megcsókólt. Ma reggel egy olyan sms-t kaptam tőle,hogy : Jó reggelt csillagom,még szeretsz?...nem tudom h értelmezzem
2011. jún. 29. 13:25
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ha van valaki akit szeretsz Te szerencsetlen, akkor nem kene mas sracokkal szorakozni. Feleslegesen hitegetni, meg flortolgetni veluk.. Isstenem...
2011. jún. 29. 14:10
 12/17 anonim ***** válasza:
ezt sosem tudhatod, biztos fogsz találni olyat akivel kölcsönösen szeretni fogjátok egymást :)
2011. jún. 29. 14:12
 13/17 A kérdező kommentje:
én nem flortolgettem vele,hanem o velem..nnem lehetek egy plészűzmária h nemfelelek neki. soha nem flortolgettem vele..hanem o probalkozott..en mindig visszavalaszoltam neki,mert nem vagyok egy szemet. es nem tehetek arrol h belemzugott
2011. jún. 29. 14:13
 14/17 anonim válasza:
Kedves! Olvasd már vissza mit írtál a kérdésben és 13:25-kor. -.-"
2011. jún. 29. 14:49
 15/17 anonim válasza:

előző

javítás 14:13-kor

2011. jún. 29. 14:50
 16/17 anonim ***** válasza:

szerintem nem kéne eldobnod azt a srácot aki szeret mert

nem hiszem h olyan nehéz lenen megpobálni legalább egy párhónapig jánri aztán ha mégse működik akor meg van más

nem most de majd egy pár év múlva megfogod bánni

2011. jún. 29. 15:25
 17/17 A kérdező kommentje:
nem fogalmaztam meg jol a kérdést.de megis h jarjakvele ha 100 kmre lakiik tolem???
2011. jún. 29. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!