Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lett lehangolt a volt pasim?
Tegnap találkoztam a mostani barátommal,csak jött vele az exem is,azzal a cimszóval,hgy már hiányoztam neki. Mivel ők elég jó haverok...az exemmel ugy 3 hóónapja szakitottunk(ő szakitott).. Nos tegnap amikor előtte smároltam a mostanival eléggé "elszomorodott",utánna egész nap nem is szólt meg nem beszélt,meg semmit sem. Mi lehetett ennek a lehangoltságnak az oka? szerintetek???
én 15 vagyok,ő 17
Ha nem tudod a választ, akkor az érzelmi intelligenciád nem igazán fejlődött még ki...
Neked hogy esett volna ha, bár már az exed, de azért ott nyal előtted egy másik csajt? Jól? Tapsikoltál volna hozzá esetleg hogy jaj de jó? Nem hinném...
Egy szakítás nem minden,az érzelmek a fontosak. 15 évesen nem kéne ugy pasizni ugy gondolom,ha meg pasizol,akkor ne az exbarátod haverjaival kezdj ki,mert az egy rohadt nagy bűn,de Te tudod.
ui.: és ha ő szakított?sajnos, ez van.
szarszarszarul esett. igen tudom,de ilyen az élet..mese egy kis habbal!:)
Szia.
Elég valószínű, hogy vonzódik hozzád. De gondolom ezt észreveszed te is. Biztosan rádnéz és mikor visszonzod ekkor elfordul. Ami azt mutatja, hogy érzelmet táplál írántad. Miből gondolod, hogy saját akaratából szakított veled. Lehet, hogy szégyelt magában valamit és úgy gondolva, hogy "Te jobbat érdemelsz" inkább szakított veled.
18/F
"nálunk ugyan ez a helyzet, csak én az új pasi vagyok."
TÉGED zavar hogy a barátnőd volt pasija szomorú amikor smároltok előtte ?? ááááá, behalok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!