Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek melyik a jobb/szebb?
Figyelt kérdés
Egy rövid hajú(váligérő) szép arcal vagy egy hosszű hajú ( derékigérő) kevésbbé szép arcal??
16/L
2011. jún. 29. 00:15
2/6 anonim válasza:
A vállig érő az nem rövid. Egyébként meg kinek mi áll jól. Vaktában az utóbbira böknék rá, de akár a másikat is mondhatnám. A lényeg, hogy ne legyen nagyon rövid, mint egy fiúnak.
3/6 A kérdező kommentje:
Szerintetek csúnya vagyok? Mit gondoltok rólam kép alapján? 10/? . Kösszi--> ilyen címmel fent van a kép asszem 24 válaszos.
köszi az eddigi válaszokat
2011. jún. 29. 00:21
4/6 anonim válasza:
Hát nem sok látszik belőled. így elsőre szép vagy, de én jobb szeretem a teljes alakos képeket, mert az is sokat számit:)
5/6 A kérdező kommentje:
bocsi de rólam nincs kép (derékigérő)
2011. jún. 29. 00:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!