Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Üdv! Hogyan tudnám megnövelni a péniszem méretét?
Figyelt kérdés
Lehetőleg olyan választ kérek amiben nem javasolnak tablettákat, v olyasmit ami pénzbe kerül! Nincsen rá pénzem,,, de valami itthoni módszert vagy valamit amivel növelhetném, azt szívesen fogadom :)2011. jún. 28. 21:21
2/10 anonim válasza:
Nyújtófa + egy deszka
más nincs
17/F
3/10 anonim válasza:
Köss rá egy téglát... Lehetőleg nagyméretű tömör változatot. Lehetőleg ruhaszárító-zsineget használj. A golyókra is köss egy kisebb méretű hőtartó téglát. Járkálj így a faluban, kb két hét, és meglesz az eredménye.
4/10 anonim válasza:
persze, ingyen is legyen, egészséges is, hatásos is. Nem értem, h lehettek ennyire buták -.-"
5/10 anonim válasza:
Utolsó válaszoló, mondanál pár példát? Már ha létezik ilyen, kiváncsi vagyok rá.
7/10 anonim válasza:
21:30 problem? Most fejtettem ki, hogy hogy lehet még olyan ember a XXI. században, aki ennyire naív és buta, hogy azt hiszi ilyen módszerekkel a rohadt f@szát nyújtani tudja...-.-" Már annyira idegesítenek az iylen emberek. Ezek mégis mit gondolnak?
8/10 Solarian válasza:
Csatlakozom a téglás ötlethez.
Figyelj ezzel csak kárt teszel magadba. Hány éves is vagy? mer ha 16 alatt akkor várj szépen még pár évet jó? És akkor gondolkozz ezen.
9/10 hearl válasza:
Esténként tedd langyos-meleg de nem túl meleg vízbe.ez kitágítja az ereket addig ameddig benne van így jobb lessz benne a vérkeringés így kicsivel jobban nő.(ez saját elmélet pár embernek akinek mondtam aztomnta bevált de én még nem próbáltam
10/10 hearl válasza:
Esténként tedd langyos-meleg de nem túl meleg vízbe.ez kitágítja az ereket addig ameddig benne van így jobb lessz benne a vérkeringés így kicsivel jobban nő.(ez saját elmélet pár embernek akinek mondtam aztomnta bevált de én még nem próbáltam)13f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!