Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi jár a fiúk fejében, ha tetszem nekik?
Azt a krva, de aranyos csaj! Ha rám néz dobok neki egy kacsintást, nem tudom megállni, hogy ne adjak neki valami jelet!
De megbasznám azt a pcsát!
Ha jön felém buszon egy jó csaj: légyszilégyszilégyszi ülj mellém!
A kisugárzástól függ... valakit csak magamhoz ölelnék, csókolgatnám, olyan aranyos pofija van, a ribancszőkéket meg szétkúrnám.
"Hú de tetszik ez a lány!"
Remélem segítettem..
Komolyan mondom. Birkák vagyunk.
Az Én fejemben!
Ha nagyon odavág a lány akkor belső monológot játszom le amiben ilyesmik vannak:Oh csodálatos istennőm!De meg ...lak,lehetne gyermekeim anyja! De vannak azok a ritka kivételes esetek is mikor érzem hogy tuti beleszeretnék meg szerintem ő is belém:ilyenkor a lélegzetem elál és nem gondolok semmire ,csak gyönyörködöm az elém táruló műalkotásban!
Csajok!Mázlitok van ,hogy nem tudtok olvasni a szememből! :)
Konkrétan többnyire semmi. Csak megfog, megragad, tetszik, jó érzés és talán napok, hetek, hónapok, évek múlva is eszembe jut néha-néha az a lány. Ha "tetszik", ahogy te mondod.
Másik véglet, amikor nem csak egyszerűen tetszik, hanem felkavar, megőrjít és legszívesebben meghalnék mert nem bírom ki azt a hiányérzetet akkor. Ez elég ritka hál' Istennek.
Az elsőnél ritkábban, a másodiknál gyakrabban olyan van h beindítja a fantáziám és elképzelem h ölelgetjük egymást meg ilyenek. Ehhez általában vmi különös kisugárzás is kell.
Nagy vonalakban kb. ezek, ha külsőre tetszik valaki. De nem csak külsőre tetszhet, ez másik történet.
Nálam:
Anyám, milyen jó mellei vannak. Meg kellene nézni a fenekét is, hogy ne vegye észre. Hú, de csinos combja van és az a punci, mennyire bele tudnék nyalni! Mit meg nem adnék, ha megérinthetném. Jaj, de jó lenne ráélvezni legalább a fenekére. Ő meg milyen szépen mosolyog, pedig, ha tudná!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!