Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan akivel lehetne erről beszélni? 15/L jól jönne.
nem igazán tudom hogy hol beszélhetnék/találkozhatnék olyan velem egyidősekkel akik hasonló módon éreznek mint én:/ már nagyon régóta érzem hogy nem éppen a fiúkhoz vonzódom..de ez eddig nem is nagyon érdekelt meg zavart de kezd mostanában egyre jobban zavarni és érdekelni.és jó lenne hashonló helyzetűekkel beszélgetni, tapasztalatokat cserélni/szerezni.
szóval ha tudok ilyen oldalakat mondani nekem vagy vannak itt még ilyenek mint én, akkor írjatok légyszi!:)
Sok ember szerint nagyon ciki melegnek lenni...
De szerintem kár saját magadat becsapni ;) Ha a lányokat szereted, de keseredj el :) És ne aggódj, mert nem vagy egyedül... Én nem is gondoltam volna, hogy mennyi meleg van... ;)
sziija
hát nem mondhatom hogy én igy érzek mint te mert bennem csak a kis hajlam van meg hogy szivesen kiprobálnám lánnyal meg ilyesmi de attol még ha szeretnél irhatsz nekem és szivesen beszélgetek veled erröl:)
16L
solarian és mikor jöttél erre így rá? úgy értem hogy már így teljesen biztos vagy benne.:)
11:06 és volt már bármi is lánnyal?nem igazán akarnálak untatni..:)
11:06os vagyok
sajnoos neem/:
namind1 nem untatnál hisz elvégre azért mondtam h nyugodtan irhatsz:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!