Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt olyan akivel lehetne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan akivel lehetne erről beszélni? 15/L jól jönne.

Figyelt kérdés

nem igazán tudom hogy hol beszélhetnék/találkozhatnék olyan velem egyidősekkel akik hasonló módon éreznek mint én:/ már nagyon régóta érzem hogy nem éppen a fiúkhoz vonzódom..de ez eddig nem is nagyon érdekelt meg zavart de kezd mostanában egyre jobban zavarni és érdekelni.és jó lenne hashonló helyzetűekkel beszélgetni, tapasztalatokat cserélni/szerezni.

szóval ha tudok ilyen oldalakat mondani nekem vagy vannak itt még ilyenek mint én, akkor írjatok légyszi!:)

2011. jún. 27. 22:20
1 2
 11/16 Solarian ***** válasza:
Nemgáz, énis a lányokat szeretem :)
2011. jún. 28. 00:10
 12/16 Glam Maarco ***** válasza:

Sok ember szerint nagyon ciki melegnek lenni...

De szerintem kár saját magadat becsapni ;) Ha a lányokat szereted, de keseredj el :) És ne aggódj, mert nem vagy egyedül... Én nem is gondoltam volna, hogy mennyi meleg van... ;)

2011. jún. 28. 00:37
 13/16 anonim ***** válasza:

sziija

hát nem mondhatom hogy én igy érzek mint te mert bennem csak a kis hajlam van meg hogy szivesen kiprobálnám lánnyal meg ilyesmi de attol még ha szeretnél irhatsz nekem és szivesen beszélgetek veled erröl:)

16L

2011. jún. 28. 11:06
 14/16 A kérdező kommentje:

solarian és mikor jöttél erre így rá? úgy értem hogy már így teljesen biztos vagy benne.:)

11:06 és volt már bármi is lánnyal?nem igazán akarnálak untatni..:)

2011. jún. 28. 17:43
 15/16 anonim ***** válasza:

11:06os vagyok

sajnoos neem/:

namind1 nem untatnál hisz elvégre azért mondtam h nyugodtan irhatsz:D

2011. jún. 28. 18:10
 16/16 A kérdező kommentje:
sajnos?még bármi történhet van még időnk..:D
2011. jún. 29. 00:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!