Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Ez hihetetlen de mégis van?
Figyelt kérdés
Ma hallottam egyik ismerősömtől hogy van neki egy barátnője aki gyűjti a használt tamponokat:s Komolyan, gyűjti őket egy nagy táskában ,ráadásul egy szekrényben van. Anyukája véletlen rátalált mert valahonnan iszonyat büdöset érzett...és nagyon meglepődött mit művel a lánya.
Hát gondoljatok bele hihetetlen storynak tűnik, de a forrás 100%-ig igaz, milyen szagok lehettek ott? És ez ugye fertőzésveszélyes is.
Hogy egy lány ilyen dolgokat gyűjtene én még ilyenről nem halottam, az anyja is csak nézett és rögtön kidobatta vele az összeset. Ez most vmi fura gyűjtési hobbi vagy vmi kényszerbetegség jele?
Szerintem undorító, még a szekrénybe is tenni, meg egyátalán gyűjteni is. Szerintetek? Vélemények?
2011. jún. 27. 21:22
11/13 anonim válasza:
Ez már nagyon perverz! Legalább zárta volna el légmentesen!
12/13 A kérdező kommentje:
Hát igen:s Én is mikor először meghallottam majd leültem mert igen más az ha épp nincs kuka a közelben, de ő már legalább 3-4 hónapja gyűjtötte, az anyja meg már ugy emegszokta h a lány atakaírtja a saját szobáját, alig ment a szobájába csakha szólt neki vmiért...de előző héten észrevette..én személy szerint nem ismeresm őt, de vmi nem stimmelhet vele az tuti.
2011. jún. 28. 09:09
13/13 anonim válasza:
egy ideig en is gyujtogettem oket. arra gondoltam, majd karacsonykor felteszem oket a karacsonyfara.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!