Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gáz, ha egy pasi mosolygós?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, ha egy pasi mosolygós?

Figyelt kérdés
2011. jún. 27. 19:29
 1/7 anonim ***** válasza:
Dehogy!! Imádom a mosolygós pasikat akik pozitívan áLlnAK A DOLOGHOZ, MONDJUK HA NAGYON IDÉTLENÜL ÉS TÚL SOKAT MOSOLYOG AZ MÁR ZAVARÓ, DE HA KEDVESEN AZ IMÁDNI VALÓ.
2011. jún. 27. 19:32
 2/7 A kérdező kommentje:
mert az ilyen macsó keménylegények állandóan morcos képet vágnak és a nők szerint az a férfias
2011. jún. 27. 19:33
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem!
2011. jún. 27. 19:36
 4/7 anonim ***** válasza:

nálam az a férfias pasi, aki önálló, és tud önmagától dönteni, nem kell mindent a s.gge alá rakni.

jó ha 1 pasi mosolygos, mert így könnyebben szóba merek vele állni, és úgy érzem, ha beégnék előtte sem lenne utána bunkó velem.

a mosolygós pasiról humorosságot feltételezek, ami sztem elengedhetetlen 1 jó kapcsolathoz.

nekem nem jönnek be a fapofák. :D

20/L

2011. jún. 27. 19:36
 5/7 anonim ***** válasza:
Jajj utálom azokat a keménykedős srácokat... ők csak arra jók hogy megszívassam őket és akkor talán visszavesznek... Aki tud mosolyogni az csak jó ember lehet és nem azon gondolkodik hogy fúú hát ki is vagyok én vagyok a legjobb...
2011. jún. 27. 19:42
 6/7 anonim ***** válasza:
nem, inkább helyes ;)
2011. jún. 27. 19:58
 7/7 A kérdező kommentje:
akkor is ha csúnya?
2011. jún. 27. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!