Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1. tetszettem neki? 2. van még esélyem nála?
1. kérdés: tavaj nyáron táborban egymás mellé kerültünk egy sráccal akit már régebb óta ismertem de soha nem beszéltem vele. A táborban nagyon jóban lettünk , mindenhova együtt mentünk, dumáltunk , barkobáztuk -.-. Barkobázásnál volt h rám gondolt vagy a szememre meg ienek meg 2-3 szor is volt h 2-3 centiről 2 percen keresztül egymás szemébe néztünk <3 volt h fotozgatott engem, meg volt egy kis srác aki azzal cseszegetett minket h két szerelmes pár... és ez őt nagyon idegesítette. Szval nagyon jóban lettünk.AZ uccsó nap elkérte a mobilszámom , megadta az övét , beírta a mobijába a szülinapom , elkérte az msn címem... másnap láttam h rögtön bejelölt mns-en , facecookon, myvipen és iwiwen :)
2. kérdés : erre 1 hónapra megint egy táborban voltunk ott az első két napon még dumálgattunk. a 3. napon megtudta h szerelmes vagyok belé és azután mindenki piszkált minket, ezután hozzám se szólt. Nyár végén 2 hülye haverom írt neki msn-en az én nevemben h : szeretlek meg stb... ezután nem dumáltunk . Utána 2-3 hónapra az LB-m kiszedte belőlem az msn címét és ahogy mindenkinek írogatni szokott, a szerelmemnek is írt pl ieneket : szia édes mi van veled?, szia cunc mizujs? , tetszik a képed ... . ezután pár hétre a srác átjött a mi sulinkba és a barátnőm folyton beszologatott neki és a nevét ordítozta :/ . A srác párszor megkérdezett engem mns-en h mi volt ez a mai cucc én meg mondtam neki h nem toom . Egyszer ráírtam és akkor tök jól elbeszélgettünk. azóta nem dumáltunk. Mindig őt bámulom h tudom és ő is rám néz és remélem h idén is megyünk egy táborba és talán újra jóban leszünk. amugy a srác 15 éves én meg nyár végén leszek 13 :/ -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!