Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, melyik típusú pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, melyik típusú pasi jön be jobban nektek? Melyiket választanátok?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy van 2 ismeretlen pasi, akik külsőre nagyjából ugyanolyan jól néznek ki, mind2 bejön nektek. Csak viselkedésre különböznek az alábbiakban:

1. Az egyik fiú leplezetlenül megbámul titeket (főleg a melleteket és feneketeket), egyértelműen a tudtodra adja, hogy nagyon bejössz neki

2. A másik kevésbé feltűnően figyel, és inkább csak a szemedbe néz, de ha te is ránézel, elkapja a tekintetét (vagy maximum nem olyan feltűnően figyel titeket, hogy számodra zavaró legyen)

Melyikkel ismerkednétek szívesebben? Melyik lenne szimpatikusabb?

2011. jún. 27. 14:33
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Az szerintem is idétlen és komolytalan, ami az áltaános suliban szokott menni, hogy a kis fiú oda megy a lányhoz és benéz a pólójába. Gyerekes.
2011. jún. 27. 15:08
 12/15 anonim ***** válasza:

a 2-sodikat választanám .

Kérdező ha esetleg abba a kategoríába tartozol dobj rám egy privit :DD

17-éves lány :D

Szintén jó kinézettel

2011. jún. 27. 15:15
 13/15 anonim ***** válasza:
De hogy ha lány tette fel a kérdést akkor hagyuk az egészet XDDD
2011. jún. 27. 15:18
 14/15 A kérdező kommentje:
15:15 igen, én is lány vagyok :DD de nem gond, megértelek, engem is jobban vonzanak a 2. típusú pasik;):D ahogy írtam is előző válaszomban, az én barátom is ilyen volt, mielőtt megismerkedtünk :))
2011. jún. 27. 15:24
 15/15 anonim ***** válasza:
1
2011. jún. 27. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!