Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyiket válasszam? Aki közelbe van, vagy akit szeretek, de messze van?
Több, mint egy éve ismertem meg egy srácot chaten.Nagyon megkedveltük egymást, sőt annyira h belém szeretett és én is megszerettem.Azonban nincs nete, minden héten beszélünk, vagy msn-en vagy telefonon.206km van köztünk.De szeretem.
Pénteken megismertem egy srácot, aki rendes meg minden, és közel van hozzám.Ő nagyon megkedvelt, de nem tudom, h mit csináljak,mert tudom, h a közelebbi sráccal jobban járnék hisz sokat lehetünk együtt,de valahogy a messzebbi srác jár a fejemben,meg szeretem.Azt mondta h szeret és még egy év után is nagy hatással vagyok rá.Szerintetek melyiket válasszam?Egyszerűen nem tudom...ráadásul akit most ismertem meg hasonlít a messzibb levő srácra...
Szerintetek mit csináljak?
MÁr beszéltünk telefonon,csak a találkozót emlegette,meg küldtem neki sms-t h találkozni szeretnék vele.MÉg nem válaszolt.Kicsit aggódok is.
De már több,mint egy éve vagyunk így a messzi sráccal,h távkapcs.
Nem tudom...
Egyértelmű, h azzal legyél együtt, akit tényleg szeretsz. Esetleg könnyebben tudnánk segíteni, ha leírnád a kettőtök lakhelyét.
Mellesleg 206 km nem olyan sok. Hétvégente, tanítási szünetekben könnyen tudnátok találkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!