Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai 15-16éves fiúknak miért olyan lányok tetszenek akik agyon sminkelik magukat?
Figyelt kérdés
pl pesten szinte csak olyan fiúk vannak akiknek az olyan lányok tetszenek akik agyon sminkelik magukat, a szemük elfoglalaja az arcuk 1/3 részét olyan nagynak látszik a sminktől, mindenen vihognak. a jó tulajdonság annyi h jól öltöznek meg jól lehet velük viccelődni meg hülyülni, de akkor is p*csák. :S nem a nyafogós fajta hanem az a lenéző... szerintem tudjátok miről beszélek :) én max egy kis szempillaspirált, tust meg alapozót használok abból is csak keveset de a többi lány...:o egyszer láttam valamelyiket smink nélkül :| persze a pasik úgy járnak velük h agyon sminkelik magukat, aztán mikor már régóta járnak egy pasival és tegyük fel h smink nélkül is látja a csajt akkor nem mondja azt hogy jaj de csúnya vagy hanem azt h te szép vagy smink nélkül is stb. közben ha úgy ismerte volna meg a pasi (smink nélkül) akkor össze nem jött volna vele.2011. jún. 26. 18:41
11/11 anonim válasza:
Én is sminkelem magam. Alapozó,púder. Kijavítom a szemöldököm,hogy ha el basztam előzőleg a szemöldökszedést. xD szempilla spirál, kihuzom a szemem és max kcisit ki festem a szemem. Természetesnek tűnő vörösre van festve a hajam és én is egy ,,style" szerint öltözök,de én nem viselkedek kicsit sem úgy mint akiket meg említettél. Tudom,hogy nem mindenkire értetted,de azért gondoltam meg említem,hogy ,,a látszat néha csal''... pl.: én sokat nevetek, DÖK-ös vagyok és mindenkivel beszélek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!