Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz smst írni a pasinak ha megbeszéltétek, h csak szex?
Figyelt kérdés
Együtt voltam egy pasival péntek éjszaka,megbeszéltük,hogy csak szex és több semmi,ráadásul ezt Én mondtam.Megbeszéltük még találkozunk és már másnap este írt smst.Szerintetek én is ráírhatok vagy esetleg úgy gondolná nyomulok amit nem szeretnék,vagy várjak még,h Ő irjon?Vagy rosszul veszi ki magát ha megírom annyira jó volt vele a szex,h a gondolattól is beindulok?2011. jún. 26. 15:39
11/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a kommentet.Én is ribancnak érzem magam de sajnos ez a helyzeten nem változtat itthon nincs szex ezért máshova megyek.34 évesen 2 gyerekkel egyszer ebbe a rohadt életbe nekem is jár egy kis "boldogság"
2011. jún. 26. 17:11
12/21 A kérdező kommentje:
Ja és még annyit tudom,h ribanc vagyok de lehetne,hogy aki a kérdésre tud válaszolni az írjon ha szidásra vágyom felhívom anyámat elmesélem neki és tőle megkapom.Köszönöm.
2011. jún. 26. 17:15
13/21 anonim válasza:
ha hűséges vagyok, nem szólok le mást, mert épp nem az. mivel tudom, hogy a világ emberei nem hűségesek attól még, hogy én az vagyok, és ezzel tisztában vagyok (ti is) szerintem álszentség leszólni. de amúgy lehet hogy itt minden válaszoló a hűség mintaképe, ez díjazandó, és elnézést is kérnék.
14/21 A kérdező kommentje:
Kedves Aczél! Szerintem a leszólók 100 százalékban nők.Olyan nők akiknek esélyük sincs egy kis kalandra:) De őszintén szólva nem érdekel csak én inkább a pasik válaszára lettem volna kiváncsi,h Ők mit szólnának ha kapnának egy olyan smst,h csodálatos volt velük a szex. Ennyi:)
2011. jún. 26. 17:24
15/21 anonim válasza:
már megint az a francos egóm épülne... aminek nem örülnék. de elsősorban nagyon jól esne, mit gondoltál? :D
16/21 A kérdező kommentje:
Azt gondoltam ha ilyet írok azt gondolja esetleg többet akarok vagy nyomulok rá.érted?
2011. jún. 26. 17:31
17/21 anonim válasza:
Szerintem minden férfi örülne nkei, a dícséret midnig jólesik.
18/21 anonim válasza:
vagy éppen Terry Pratchett - a mágia színe-t hallgatja hangoskönyv formában [link]
és sokkal másabb dolog jut eszébe, vagy nem jut.
19/21 A kérdező kommentje:
A kis lelkemnek rosszul esne ha más jutna eszébe:)
2011. jún. 26. 17:42
20/21 anonim válasza:
nekem tényleg annyit jelentene, ami jólesik. ha esetleg Terry Pratchettet olvasnék.. akkor nem olvasnám el az üzenetet,
és ha ő iránta többet érzel, arra ne üzenetben célozgass. vagyis ne csak üzenetben :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!