Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Főiskolás/egyetemista csajok!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Főiskolás/egyetemista csajok! Ez a szint kulcsfontosságú nektek a párválasztásnál is? Miért? Miért nem?

Figyelt kérdés
2011. jún. 25. 21:15
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
utolsóval egyetértek.. bennünket akarnak lejaratni.. :S
2011. jún. 25. 21:49
 12/20 A kérdező kommentje:
Én nem akarok senkit lejáratni, csupán csak feltettem egy kérdést!
2011. jún. 25. 21:53
 13/20 anonim ***** válasza:
nem te, sztem 21.24 kommentjére érthette. nem mindenki ilyen, így nem kellene ezt mondania.. ennyi.
2011. jún. 25. 21:59
 14/20 anonim ***** válasza:

Nekem fontos...tudom, hogy lehet valaki nagyon okos, értelmes, intelligens diploma nélkül és lehet egy bunkó diplomával. Mégis fontos. Fontos számomra, hogy "feltudjak nézni rá" ilyen téren is. Hogy büszke lehessek arra amit elér. Ja és az a férfi aki mellett kikötök ne legyen "butább" nálam.

Alapvetően eddig bejött, pedig nem is gyúrtam rá, a párom orvosis:D (viszont mikor megismertem nem volt ez az alapkövetelmény, akkor még csak gimi 3.-osok voltunk)

21-L

2011. jún. 25. 22:12
 15/20 anonim ***** válasza:
Én nem azért nézek fel valakire mert diplomája van. Bár azért is lehet, de anélkül is. (nem kötekedek.)
2011. jún. 25. 22:14
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Elhiszem, hogy általánosítás, de azért többségében tényleg intelligensek az egyetemista srácok. Az egyetemista lányoknak pedig még nem is nehéz megismerkedni velük, mert rögtön van téma, lehetőség a megismerkedésre és még sorolhatnám.

Szóval semmi lenézés nincs benne. Nem értem miért baj, ha valaki elvárja az iskolázottságot. Miért rosszabb ez, mintha valaki azt várja el, hogy izmos vagy vékony párja legyen? Ez legalább egy olyan érték, ami nem a külsőségről és pénzről szól.

2011. jún. 25. 23:22
 17/20 anonim ***** válasza:
53%

Az iskolázottság olyasmi, amivel talán nagyobb az esély a boldogulásra, de nem ez alapján kell párt keresni.

Az egyetemisták között is akadnak olyan kőbunkók, hogy csak lesek, de nem ez az általános. Az biztos, hogy aki tanul, azzal több közös témát tudsz találni.

Ennek ellenére azt mondom, hogy azokat se kell lenézni, akiknek már szakmájuk van, mert előfordulhat, hogy egy hegesztőnek tanuló srácba több értelem szorul, mint egy ügyvédbe.

2011. jún. 25. 23:34
 18/20 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem fontos számomra. Én egy elég nehéz szakot végzek az egyetemen, a párom pedig egy tanfolyamot(OKJ) végzett érettségi után.

Annyiban merül ki az egész egyetem- szakma különbség nálunk, hogy egy-egy húzósabb vizsgámkor teljesen átveszi tőlem a terhetek, főz, mosogat, takarít... pedig nem kérem, csak megteszi, mert látja, hogy le vagyok terhelve.

Nem számít, hogy ő nem diplomás(lesz), neki más célja van és természetesen támogatom mindenben, amiben tudom.

Ő diploma nélkül is boldog, nekem szükségem van rá, mert ez a célom gyerekkorom óta.

Amúgy, mostanában egyre több az ilyen kérdés... mért olyan fontos a végzettség? Közhely, de a szerelem nem ismer határokat... akkor gondolom különbséget sem egy szakmunkás és egy értelmiségi közt.(:

2011. jún. 26. 09:47
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Igen, kulcsfontosságú, ezt a saját hibámon tanultam meg. Azért fontos, mert nem lehet akárkivel a sejtmembránról vagy az elektronról (is) beszélgetni. Egy medika.
2011. jún. 26. 19:30
 20/20 anonim ***** válasza:

Erről eszembe jutott egy vicces eset:

Valamikor a chat.hu zárt osztályán veszekedtek egymással szokás szerint közönséges hülye emberek, persze a nagy semmin. A lényeg az volt, hogy amikor már 37x lekvrvaanyázták egymást oda-vissza, és már szinte semmilyen csúnya szó nem jutott a két fél eszébe, az egyik elővette a jó öreg szokást, miszerint hencegjünk a végzettségeinkkel, ezzel kompenzálva azt, hogy csúnyán lesüllyedtünk a hülyébbik szintjére...: hehe fogadok, hogy 8 osztályod van.... 4 első és 4 második...

Meg a "anyád pénzért szopott mert nem tellett a tankönyvekre"... XD Elmosolyogtató úgy 10 másodpercig a chat, de ugyanakkor súlyos társadalmi problémára irányítja a figyelmet ez is, mert szerintem nincs még egy olyan ország, ahol az emberek egymást azzal bántják, vagy cukkolják, hogy milyen retardált.

1 Démon

2011. jún. 27. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!