Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Írna nekem valaki olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Írna nekem valaki olyan történeteket, amitől felizgulok? (lány vagyok)

Figyelt kérdés
masztizáshoz kell!!
2011. jún. 25. 14:34
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Hány lyukas fogad van?
2011. jún. 25. 16:28
 12/20 anonim ***** válasza:
Mikor szexelünk?
2011. jún. 25. 17:08
 13/20 A kérdező kommentje:
Mikor szeretnél?
2011. jún. 26. 17:45
 14/20 anonim ***** válasza:
Bárhol bármikor!Írj privit,és kifulladásig szexelünk!:D
2011. jún. 27. 13:45
 15/20 A kérdező kommentje:
ink írj valamit amitől felizgulok..;)
2011. júl. 1. 12:24
 16/20 A kérdező kommentje:
és nedves leszek :DD
2011. júl. 1. 14:29
 17/20 anonim ***** válasza:
Dugd fel a zuhanyt es nedves leszel...
2011. júl. 7. 10:53
 18/20 anonim válasza:
Férfi vagy nő szemszöget szeretnél?
2011. júl. 7. 11:02
 19/20 anonim ***** válasza:
71%

Hosszú évek óta vagyunk már együtt Krisztiánnal. A kapcsolatunk kezdete óta jó közöttünk a szex, ám egy ideje valami megváltozott. Az együttléteink egyre kevésbé lettek élvezhetőek mely elsősorban amiatt volt, mert nem nedvesedtem eléggé. Ez nagyon kellemetlen érzés volt számomra és a párom számára is. Ilyenkor gyakran éreztem bűntudatot, azt hittem ez az én hibám és ezek után teljesen magamba fordultam. Egyszer azonban a párom egy olyan dolgot hozott haza, ami megváltoztatta az egész életünket. Ez nem volt más mint egy síkosító.

Akkor jó a punci ha forró és nedves...

Voltak fenntartásaim ezzel kapcsolatban, de már az első alkalommal érzetem, ez az amire szükségünk van. A szeretkezés a szokásos módon kezdődött. Szenvedélyes csókok és érzéki összesimulások közepette szabadultunk meg a ruháinktól. A testünk forrón simult egymáshoz, miközben a nyelvünk fürgén táncolt egymás szájában. Kedvesem az ujját a csiklómra tette és óvatosan simogatni kezdett de bár nagyon kívántam most is száraz voltam, mint a sivatag. Ekkor Krisztián elővette a síkosítót és egy kis cseppet tett az ujjára. Ahogy a hideg zselé a bőrömhöz ért a testem beleborzongott, de amint az első borzongás véget ért már éreztem is azt a kellemes érzést amire már régóta vágytam. Az ujja gyengéden csúszott végig a csiklómon, közben finoman belecsúszva a hüvelyembe.

Minél jobban csúszik, annál nagyobb az élvezet.

Élvezem amikor a nedves hüvelyembe csúszik a kemény fallosz...

A gyengéd csúszós érintésektől teljesen beindultam. Éveztem az érintését, azt hogy nem okozott fájdalmat és olyan különleges élmény volt amit már nagyon régen éltem át. Kezemet a kemény falloszára tettem és én is simogatni kezdtem Őt. Amikor már mindketten beindultunk kedvesem síkosítót csorgatott a péniszére, majd óvatosan belém hatolt. Egyszerűen csodás érzés volt ahogy belém csúszott és mozogni kezdett. Testünk összeforrott és ritmikus mozgások közepette éltük át a gyönyört. Egyszerűen fantasztikus volt. Már nagyon régen éltem át ilyen hatalmas gyönyört. Azóta a szeretkezéseink elengedhetetlen része a síkosító.

2011. júl. 7. 11:16
 20/20 anonim válasza:
Mike Tyson tiszta veriték
2011. júl. 7. 12:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!