Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szép ez a lány? Szép, nagyon szép, vagy gyönyörű minősítést kapna? Most az nem lényeg, hogy ki ő, meg hogy benne van a gagyi sorozatban.
2011. jún. 25. 12:37
12/37 anonim válasza:
12:43-as!
Csak nem a Kálmikával jár?
13/37 A kérdező kommentje:
Valaki megindokolná, hogy miért csúnya?
Nem szépek az ilyen típusú lányok?
2011. jún. 25. 12:46
14/37 anonim válasza:
Hülyeség ilyen kérdést feltenni ide, Mert SZERINTEM ^^^^^^
---> Mindig az a legszebb, legokosabb, legcsodálatosabb stb...
AKIT SZERETÜNK :)
de ez csak az én véleményem.
15/37 anonim válasza:
csúnya.
nem azért mert barna haj, barna szem, dehogyis. hanem úgy az összhatás számomra. jó, nem bűnronda, de átlag alatti.
16/37 anonim válasza:
Ez a kép iszonyat, úgy néz ki rajta, mint egy alien.
Amúgy tudom, hogy néz ki alapból, és szerintem szép csaj. Nem a haja vagy a szeme miatt, egyszerűen úgy egészében szép az arca. Szóval attól, hogy neked is ilyen színű a szemed és a hajad, még nem feltétlenül nézel ki úgy mint ő...
17/37 anonim válasza:
ez egy két éves kép legalább emberek.. itt még elégé fiatal volt. ha most valaki megnéz egy barátok közt epizódot, és feltűnik benne, szerintem nem titulálja csúnyának. ez a kép valóban nem a legjobb, de mostanra szerintem egy nagyon szép lánnyá cseperedett. :) de ez az én véleményem. és lány vagyok.. lehet, hogy én másképp látom a lányok/nők szépségét.. :)
18/37 anonim válasza:
Szerintem aranyos, simán bele tudnék szeretni. :)
19/37 Dymo válasza:
szerintem nem csúnya,de nem is gyönyörű, tök átlagosnak ítélem meg
20/37 anonim válasza:
Szépnek szép, de igaza az egyik fenti kollégának volt és van is, akit szeretünk az lesz a legszebb. :) Az ilyen ocsmány meg efféle megjegyzéseket csak a buta kis kölykök tesznek... de majd felnőnek ők is. Legalábbis reméljük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!