Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen virágot vegyek a páromnak ballagásra?
Én nem szeretek/szerettem ajándékot kapni a barátomtól. Nem tartom fontosnak, mutassa ki a szeretetét a viselkedésében, ne pénzben, főleg ne azért mert "az a divat". Mármint, hogy ilyen-olyan alkalmakkor ajándékot veszünk a másiknak, pedig nem várja el.
Viszont egyik barátomnak tanácsoltam, és bevált: csináltass virágosnál egy kisebb csokrot, amekkorát persze elbír a lány a többi virág mellett, és adj a virágos kezébe valami plüsst vagy egyedi dolgot, hogy valahogy építse bele a csokorba.
Na persze rózsa, jó ötlet! XD
Fiúnak virágot? Hát a helyedben vmi mással lepném meg, főleg ha a pasimnak szeretnék vmi kis meglepit. És különben is a rokonoktól szülőktől úgy is kap majd virágot, vmi értelmesebb dolgot találj ki szerintem!
Az én barátom ballagására olyan rózsát vettem,hogy a fehér rózsát befújták nagyon szép kékre!
És mindenkinek nagyon tetszett és a barátaim is mostmár fiúnak csak ilyet vesznek!Szerintem próbáld ki!
21/L
Én plüssös csokrot adtam neki, nem lehetett olyan gáz, mert ott van a szobájában, szem előtt tavaly óta! :)
Van 1-2 kifejezetten fiús plüssállatos csokor is! :)
Egyébként mellé még vettem egy jó kis tollat, amibe a nevét beleglavíroztattam. Gondoltam hátha szerencsét hoz az érettségin! :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!