Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szőke csajokat hamarabb megnéznek a pasik?
Figyelt kérdés
2011. jún. 22. 21:28
1/11 anonim válasza:
Nem, az érkezési sorrend és a fizikai távolság jobban számít.
2/11 anonim válasza:
Nálam nem a hajszín dönt kit nézek meg.
18/F
3/11 anonim válasza:
Ha sok - Igen - választ kapsz, akkor átfested a hajad?
4/11 General válasza:
Én igen. És általában nagyobbat is csalódok.
5/11 anonim válasza:
Nem kötnek le a szőkék. Ha viszont feltűnik egy vörös hajkorona (igazi vörös, nem pancsolt izé. Vagy jól festett :) ), na arra felfigyelek kapásból :D
6/11 Cyklon válasza:
Izéles és pofonok, melyik pasi melyik nőt és mi alapján néz meg :D Írj ki egy kérdőívet :D
7/11 anonim válasza:
Rossz fényviszonyok között könnyebb észrevenni a szőkéket.
De nekem a fekete haj az esetem.
8/11 anonim válasza:
csak ha nekünk tolatnak a parkolóban... :D
9/11 anonim válasza:
"Ha sok - Igen - választ kapsz, akkor átfested a hajad?"
Nyilván azért kérdezte, de szívassuk meg. Mindenki írja be, hogy a kopasz csajokra bukik, így majd lenyírja a fejét nullás géppel.
10/11 A kérdező kommentje:
Épp az,hogy szőkéről akarom barnára festeni :D
2011. jún. 23. 07:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!