Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok egy buszsofőrbe! Hogy találhatnám őt meg?
A nevét sem tudom, tegnap a buszon szemeztünk, kedves volt, mosolygott, nagyon előzékeny, udvarias, jajj kész vagyok tőle! Kerestem iwiwen, facebokon, meg már mindenhol, de nem találom! :'( (A munkahelyét adtam meg szűrőnek.)
Van egy adatlap, ami ráillene, de ott meg nincs kitéve egy fénykép se. Megőrülök.
Gratulálok! Tegnap láttad életedben először, ma már szerelmes vagy belé. Gondolom neki is te vagy élete szerelme, csak túl félénk és szemérmes volt ahhoz, hogy elkérje a számod. A buszsofőrök jellemzően ilyen félénkek és szemérmesek. Valamint lovagiasak, és örökké hűek szívük hölgyéhez.
Kislány, ne csinálj butaságot!
Szerintem buszsofőrrel kikezdeni a legnagyobb baromság...ha csak nem félted a szíved. Én eddig akárhány b.sofőrrel utaztam, akik fiatalabbak voltak, szinte egész úton bámultak, mosolyogtak rám. Aztán egy már meg is keresett fészen, és elkezdett irogatni, hogy én milyen szép, gyönyörű stb. vagyok. Na, persze. Csak azt is tudom, hogy szinte az összes lányt felveszi, és nekik is ugyanígy ír. Hát végülis ő csak az igazit keresi:)
(persze tisztelet a kivételnek, biztos vannak, de én még nem találkoztam olyannal)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!