Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok már egy sztárba szerelmesek?
Persze ezt nem úgy értem, hogy pl. 35 évesen vki beleszeret egy sztárba. És ha voltatok vagy épp most is azok vagytok akkor megkérdezhetem, hogy kibe? Valamint mit csináltatok, hogy elfelejtsétek? Meséljetek róla! :)
A válaszokat előre is köszönöm. :)
Az én szerelmem Varga Viktor :)) 01:23-as vagyok. Sokan utálják meg lebu*zizzák, én tudom milyen jó ember is ő ^^ Nagyon szeretem őt és ő is nagyon szeret engem :P
17/L
Én Brasch Bencébe voltam! Minden koncerten ott voltam! :D Szerencsére már kinőttem :D
17/L
Mióta az eszemet tudom, megőrülök Johnny Depp-ért! Ő a leghelyesebb pasi az egész világon :) De engem ez az érzés egyáltalán nem zavar, és a barátomat sem :D
Nem jó megoldás, ha letéped a posztereket, stb. Maximum csökkentsd le őket, és ne folyton az ő filmjeit nézd, hanem olyanokat is, amiben csak mellékszereplő vagy egyáltalán nem játszik. Szerintem az hatásosabb, mert úgy teret adsz magadnak, hogy elfelejtsd, és nem kitéped a szívedből... :)
15/L
Én szerelmes vagyok Megatronba. Olyan goni Jahj.
15/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!