Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ciki ha félek a lányoktól?
Figyelt kérdés
Főleg a nagyon szépektől,és már attól is zavarban érzem magam,ha rám néznek.Nem vagyok már túl fiatal,és nem tudom hogy kellene ezt kezelni.2011. jún. 21. 15:13
11/14 anonim válasza:
Ismerős, nálam mindig az motoszkál fejemben h ugysem tetszenék neki és ebből kifojolog már nem is merek beszélni de még irni se tudom mit irjak mer hátha nem tetszik neki v nemtudok mit kérdezni tőleés ő sem kérdezne, és fucs a beszélgetésnek. :S
20f
12/14 anonim válasza:
Fiúk, most meglepődtem a hozzászólásaitokon ám! Nem hittem volna, hogy ti is éreztek ilyeneket, vagy csak jobban tudjátok leplezni. Én is pont ugyanilyen vagyok. Nekem kezem lábam remegni tud ha egy olyan sráccal beszélgetek, aki nagyon bejön. 23/L
14/14 anonim válasza:
Igen, az "áá, úgysem jön össze" dologról egy vicc jut eszembe:
Nyuszika fest otthon, és kellene a Teknőc létrája. Elindul, mert Teknőc jó fej, biztos odaadja. Az út harmadánál filózik, hogy hátha nem adja oda, mit lehet tudni. Újabb idő után rájön, hogy Teknőcből lazán ki tudná nézni, hogy nem adja oda. Pár méter van még, és már azon gondolkodik, kitől tudna még létrát kérni, mert Teknőc tuti nem adja oda. Odaér, benyit és ennyit mond: "Tudod mit Teknőc, b@zd meg a létrádat!!"
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!