Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
200cm magas fiúnak a 13 centis pénisz nagyon gáz?
Figyelt kérdés
Tudom,ebben az esetben igaz a nagy ember.... mondás....
Elég cikinek tartom,és ezért nincs is szinte önbizalmam :S
18/f
2011. jún. 21. 01:43
1/17 anonim válasza:
A csajodat kérdezd majd ha lesz.
ha lesz..
2/17 anonim válasza:
Mi az, hogy nincs önbizalmad emiatt? A faszodat mutogatva jársz az utcán?
3/17 anonim válasza:
hát fiam, nekem is csak 15 centi, de én elég nagynak látom, igaz jó vastag, de ha benyeli azt egy lény 1x egészben, azt megnézem XD
én csak 194 vagyok, de ám a mondás úgy van hogy kis ember nagy fässzal jár. nem?
4/17 anonim válasza:
eléggé...most jobb, hogy ezt tudod?
5/17 anonim válasza:
A simabőrű vadász meg villámló bottal.... Am a lényeg a technika meg h télleg azért csináljátok mert szeretitek-e egymást, vagy csak azért mert nincs jobb dolgotok...
6/17 anonim válasza:
Nem nagyon gáz, fogadok a szállópor koncentráció magasan van így is.
7/17 anonim válasza:
Most hirtelen a Bájkeverő-ből ugrott be a kosárlabdázó az öltözőben interjút ad jelenet.
Nézd meg szerintem és választ kapsz!
8/17 anonim válasza:
Hát az biztos hogy érdekesen nézhetsz ki,de nem az a lényeg hogy mekkora hanem hogy jól használod-e.
9/17 anonim válasza:
de állva 13? vagy simán ? :D nemmind1 xd
10/17 anonim válasza:
Tipikus. És ezt a lányok is tudják. Ennyi. Ne frusztráld magad az a lényeg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!