Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha még nem smároltam, a partnerem észrefogja venni?
sehogy, mindenképp észre fogja venni. de nem fogja zavarni.
21F
Hát ha ügyes vagy és szerencséd van talán nem veszi észre. Nézz sok smárolós videót és olvasgass neten hogy "hogyan is kell smárolni" hátha attól "okosabb" leszel . Én is ezt csináltam annak idején:D Én a helyedben elmondanám neki hogy még nem csókolóztam, mert én is hasonló helyzetben voltam mint te most. 15 évesen még soha nem csókolóztam a fiúról viszont tudtam hogy már többször is, ezért szégyelltem neki bevallani az igazat,tehát az első csókom elég érdekesre sikeredett. Rögtön átdugtam a nyelvem a szájába aztán nem találtam a nyelvét és a szájpadlását kezdtem el a nyelvemmel kotorászni. Ez kb. fél percig ment így aztán leállítottam hogy így nem jó (ezt úgy gondoltam hogy nem így képzeldem el az első csókomat,de ezt neki nem mondtam el). Később kérdezte hogy mi volt a baj,kérdezgette hogy ennyire rosszul csókol-e stb. Utánna többször is kérdezte hogy smároltam-e már valaki mással vagy ez volt az első ,meg szórakozott hogy ő még csak velem smárolt elősször (gondolom ezzel arra akart rávenni hogy bevalljam hogy nekem is ő volt az első,de nem sikerült neki). Szerintem mond el neki, mert ha elmondod talán másképp fog hozzád állni és próbál majd megtanítani arra hogyan kell csinálni. Ha visszacsinálhatnám én is elmondanám neki hogy ez lesz az első,mert így visszagondolva eléggé gázul sikerült.
18/L
ÖÖÖ... Hát figyu nekem elsőre magától jött! én is itt gyk-n nézegettem ilyen kérdéseket de kajak nem volt nagy ördöngősség :D megy magától ne aggódj!
14/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!