Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Maximum hány cm-el lehet alacsonyabb egy férfi hozzátok viszonyítva akivel még össze állnátok?
Figyelt kérdés
Tehát ha te mint lány pl: 170cm vagy és a csávó 160cm akkor ugyebár van 10cm különbség. és az érdekelne hány cm-ig elfogadható a különbség? esetleg alacsonyabb pasival össze se jönnél? vagy nem zavarna hogy alacsonyabb? köszi.2011. jún. 20. 20:07
11/16 anonim válasza:
Még jó, hogy csak nálad kezdődik 180-nál a férfi mert különben Marlon Brandom, Orlando Bloom Johnny Depp Antonio Banderas Mel Gibson , Silvester Stallone nem lenne férfi!
12/16 anonim válasza:
hát nekem nem is jönnek be a tökmagok:D
13/16 anonim válasza:
Ez vicc azért! Nemtudom te biztos valami szupermodell lehetsz de most ezt hagyjuk. Mielőtt rám kennétek valami kisebsségi komplexust 179 cm vagyok szóval még azért nem megyek emberszámba. De szerintem 179 cm-el megsértődhetnék a tökmag kifejezésen. Szóval elszlattyoghatok mert erőtlen kis törpe vagyok Mike Tysonnal együtt aki ugyebár egymagas velem :S
Fú de jó lenne Férfinek lenni.
16/16 anonim válasza:
21:10
Ez már szinte magas! én 170cm magas vagyok! nekem bejönnél :D ha tetszik a fiú, akkor minimum 2cmvel legyen magasabb!!! mert ha jól megnézzük akkor ma már nagyon ritkák a magas fiúk, úgymondd 190cm ig, sokkal többen vannak a 170cm-180 ig... és szerintem nagyon sok helyes fiú van aki sajnos alacsonyabb mint én, pedig nem vagyok én valami gerenda magas.
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!