Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés volt az első csók?
Hány évesek voltatok? Hol és ki csókolt meg?
kort és nemet is pls. :D
20 voltam, az akkori barátnőm csókolt meg, olyan fura volt, nem volt nyálas, inkább olyan puha de még is rideg, olyan visszahúzódó, egyből volt nyelv téma is:D
21f
12evesen,egy nyari taborban,az utolso nap,tabortuz stb
szoval romantikus volt,a csok maga jo volt,nagyon fura volt a nyelve,de nem volt bena,szerettuk egymast,aztan sms-eztunk es vege lett,majd kovetkezo nyaron ujra ugyanabban a taborban voltunk,de az mar nem epp igy alakult.
Mielőtt nekem is megtörtént volna a dolog, én is egy szörnyen nagy dolognak találtam, hogy ez majd fenekestül fel fogja forgatni az életem, 'majd az első barátommal', romantikusan - romantikus helyen, stb. Nem épp így történt. :)
A munkahelyén megismerkedtem Vele, nekem a kezdetektől nagyon bejött, bő 12 hónapig bele voltam esve, de a mindenféle jelek felett szándékosan elsiklottam, mert több, mint 10 évvel idősebb nálam és felesége is van. Konkrétan addig nem is történt köztünk semmi, amíg el nem jött az egyik céges bulinak az időpontja, ahova engem is meghívtak. Jól elvolt mindenki, ő az ő haverjaival, én az egyik sráccal, akiről akkor még azt hittem, hogy tetszik nekem és az ő haverjaival voltam. Mikor a többiek éppen nem ültek mellettem, Ő odajött hozzám, mondván, menjünk olyan helyre, ahol kettesben lehetünk. A kivilágítatlan lépcsőkön ültünk le, nagyon fűzött, de ott még nem történt semmi. A beszélgetésünket 4 srác zavarta meg, ahogy beszálltak a liftbe, többek között az a srác is, akiről azt hittem, hogy tetszik nekem és István (nem ez a valós neve) gyorsan annyira magához rántott, hogy a mellkasa nekiütődött az enyémnek. Kimentünk az épületből, elkezdtünk besétálni a városba. Az egyik kivilágítatlan ház előtt megálltunk, nekidőlt a kerítésnek és mondta, hogy csókoljam meg. Olyan abszurd volt a helyzet, hogy először nem akartam elhinni, azt hittem, ez valami prank. Már csak néhány centire volt a szája az enyémtől, a nyakamnál húzott maga felé, nekem meg még nyitva volt a szemem. Hiszen én előtte még senkit nem csókoltam meg, azt gondoltam, csak egy szájra puszival kezd. A nyelvét le akarta dugni a torkomon, én csak álltam ott, mint egy fadarab. Csak annyit mondott nevetve, tudom, hogy még nem csókoltál meg senkit. Nem akartam, hogy ennyi maradjon meg neki belőlem, gyorsan megcsókoltam. Próbáltam felvenni vele a tempót, de csak annyira emlékszem, hogy olyan büdös alkohol íze volt, hogy kb. már én be tudtam volna rúgni. Végigcsókolta az arcom, a füleim, a nyakam harapdálta. Utólag vettem észre, hogy úgy mentünk vissza, hogy neki full alapozós volt a szája, nekem meg a szám körül kicsit szét volt kenődve a rúzsom. Ez este folyamán még történt köztünk egy-két dolog, de a kérdés nem erre irányult, így ez most nem ide tartozik.
Összességben egy közepes élményként emlékezek vissza a dologra, mert hiába történt Vele, szörnyen nyálas volt és a szájszagától pedig többször majdnem elhánytam magam.
16 voltam a dolog történtekor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!