Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy iskolafolyosón hogy lehet leszólítani egy évfolyamtársat, akit nem ismerek, de bejön?
Hello.
Régóta figyelgetlek, nagyon bejössz nekem, igyunk meg egy meggymárkát suli után...
Így? Ez talán járható út.
25/f
mondanod nem kell semmit mosolyogj nézz rá csábosan csavargasd a hajad nyald meg a szád keresd a tekintetét ha veszi a lapot lépni fog ha nem ... még mindíg léphetsz te először és akkor jöhet a leszólítás...
24/F
Ááh dehogyis, nehogy így konkrétan leszólítsd ilyet manapság senki nem csinál. Évfolyamtársak vagytok. Ezzzjóóó. Menj oda hozzá, h "szia jól tudom h te 11/c-s vagy? Felvetnéd osztályfőnöki órán, h jó lenne egy évfolyambuli" és akkor utána már belehet jelölni iwiwen, fel lehet venni msnen, persze lehet ezt ő teszi meg, és akkor el lehet kezdeni ismerkedni. Vagy a másik lehetőség, h az ő osztályából biztos van vki akit ismersz, és amikor együtt van azzal az emberrel akkor odamész hozzájuk vmi akármilyen kamu szöveggel, h nincs-e irodalom szöveggyüjteményetek v akármi:D és ha a közös ismerős esetleg tudja is h neked tetszik, akkor bemutat egymásnak titeket és onnantól kezdve már köszönőviszonyban lesztek, és akkor lehet beszélgetni.
lány vagyok, így nem tudom elképzelni, h mit gondolna egy srác ráadásul gondolom 15-16 évesek vagytok hisz a felsőbb évesek általában ismerik nagyjából egymást a közös rendezvények miatt. szóval nem tudom mit gondolna h hello szimpatikus vagy nem iszunk vmit suli után? én inkább annak a híve vagyok h vmi olyan dologgal elő állni amiből simán lejön h tetszik az illető de mégse ilyen konkrétan. hanem vmi semleges téma alá bujtatva:D eddig bejött;)
nah remélem érthető voltam. sok sikert;)
19:01
én nem értek az ilyen körmönfont dolgokhoz... :)
25/f
köszönöm mindenkinek!:)
19:01-es, sokat segítettél.^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!