Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fehérfolyás?! HElp!?
Szemmel látható, szóval észreveszed. Foltot hagy az alsóneműn. Ha csak sima fehérfolyásról van szó, szóval nem darabos,nem kellemetlen szagú, akkor immungyengeség okozhatja. Amennyiben viszont a két menstruáció között eltelt idő felénél jelentkezik 12 napra, akkor a peteérést jelzi. Közvetlenül menstruáció előtt is előjöhet.
Ha a színe sárgás és viszketsz is,az valószínű gomba. Ha zöldes, habos akkor trichomonas.
Ha véres az megint másra utal.
Akkor is normális a fehér folyás, ha még sosem menstruáltál, de serdülő vagy. Akkor akár minden nap előfordul.
Viszont bármi ilyesmit tapasztalsz fordulj orvoshoz, ő majd elmondja van-e bármi gond.
Remélem segítettem!
Megjön a vérzésed, az a ciklus első napja. A rá következő megjön mondjuk 28. napra. Ezt úgy kell számolni, hogy amikor megjön az az első nap, és akkor így, 1,2,3 .. ez jelenti a ciklust. A ciklus több részből áll. Van az eleje, amikor ugye menstruálsz kb. 5 napig. Utána jön nem sokkal a peteérés. Ez a ciklus közepén van kb. Tehát 28 napos ciklusnál a 14. napon. Ilyenkor normális a fehér folyás. Persze hogy ekkor van peteérés az nem szentírás, az ember nem gép,de általában így van.
Nyugodtan szólj, ha nem érted, nem tudom mennyire érthető a magyarázatom
Leírom nekem milyen.
Megjön, majd kb 1hét és teljesen elmúlik. Ekkor van 1hét "szabad időm" amikor semmi gondom nincs. majd a menzesz első napjától számolva 14napra kb (tehát 1hétre) jelentkezik a folyás, mely ilyenkor nekem nagyon bő sajnos, és egyéb kellemetlen tüneteim is vannak.
VISZONT. A folyás csak áttetsző/fehér színű és szagtalan lehet... Ha másmilyen, büdös, sárga/zöld stb. akkor az fertőzés...
Mikor tojásfehérje szerű/áttetsző a folyásod, akkor vagy a legtermékenyebb... Majd pár napra a folyás mennyiség lecsökken, és kb 2 hét múlva újabb menzesz...
Sajnos nekem félidőben nagyon sok van, így mindennapos a tisztasági betét, különben elég kellemetlen lenne.
"a menzesz első napjától számolva 14napra kb (tehát 1hétre)"
helyett 2hétre :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!