Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol és hogyan ismerkedjek? Egyszerűen nem tudom rávenni magam.
Ha nem mész oda egy csajhoz se, akkor nem is lesz soha barátnőd. Bénának tartod magad a csajozás terén? Nincs mit csodálkozni, hisz még soha nem mertél odamenni egy csajhoz se. Kezdd el, az elején biztos sokan lefognak koptatni, de idővel bele fogsz jönni. Vagy a megfelelő pillanatra vársz? Szerintem te is tudod, nem létezik olyan, hogy megfelelő pillanat. Legyél tökös. Kit érdekel, ha nemet mondanak húszan? Úgyis csak arra az egyre fogsz emlékezni, amelyik igent mondott.
Sok sikert!
Igen, én is azon gondolkodom, hogy neten kéne. Az valahogy biztonságot ad. Bár eddig elvből nem ismerkedtem neten (nem mintha máshogy ismerkedtem volna), de jó lenne megpróbálni.
Van is egy lány akinek már régóta akarok írni facebook-on, de megint csak jöttek a kifogások. Ugyanis a lány csoporttársam az egyetemen és "mit fog szólni, hogy az elmúlt 3 évben egyszer se szóltam hozzá az egyetemen, most pedig hirtelen írok neki, hogy szeretném megismerni."
A net lehet egy megoldás, de ha van valami speciális érdeklődésed, az is megkönnyíti a dolgot. Pl. a japán animék kedvelőinek ott az animecom, több ezren vannak, bárki odamegy bárkihez, hogy "hű, de jó a jelmezed/ruhád/nyakláncod" és máris kezdetét veszi a társalgás, ráadásul minden korosztály képviselteti magát.
Ha az általad kedvelt dolgoknak is vannak meetingjei, menj és nézz körül. Könnyebb ismerkedni egy olyan lánnyal, akiről tudod, hogy legalább egy közös témátok biztosan lesz.
(btw, jól teszed, hogy szórakozóhelyen nem mész oda hozzájuk, a legtöbb lány ezt zaklatásként éli meg)
Ha van egy lány aki tetszik és még csoporttársad is akkor nem értem miért nem bírod rászánni magad hogy elhívd.
Mit veszíthetsz? Eddig se beszéltetek, maximum ezután se fogtok. Hívd el valahová.
Csak NE facebookon. Az a biztos halál. Élőben szépen odamész hozzá és lazán, magabiztosan megkérdezed nem volna-e kedve inni valamit. Vagy ilyesmi.
Tanulhattok is együtt. Csak meg kell próbálni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!