Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy betegséget (PL aids) így is el lehet kapni?
Hogy ha pl én nem vagyok fertőzött de mondjuk a lány igen, de én nem csinálok semmit csak a lány orálisan kielégít.
Nem történt ilyen velem, nem azért kérdem csak kíváncsi vagyok hogy így is megtörténhet-e a fertőződés?:o
mekkora az esélye?
persze úgy hogyha pl a lány nyála nem véres mert azt azért látni nem?:P
nyál ugyan úgy tartalmazza az AIDS vírust, de csak kis koncentrációban. így csók útján nem terjed.
szval ha tegyük fel h leszop téged a csaj, akk max a farkad lesz nyálas, de ha pl. a csajnak herpesze van, vagy valami, akkor már nagyobb az esély.
hát a herpesz ebben az esetben azért észrevehető xD amúgy meg az fáj is.....mármint a herpesz
amúgy én azt olvastam hogy a nyál olyan kevés vírust tartalmaz h lehetetlen tőle elkapni...de a véres nyálat észre lehet venni ugye? és ha igenm miből?
az AIDS, vagy helyesbítve HIV vírus terjed:
védekezés nélküli szexuális úton; fertőzött vérrel vagy vérkészítménnyel; Anyáról gyermekre történő átvitele (méhen belüli fertőzés, szülés és szoptatás során); injekciós, intravénás kábítószer által; nem megfelelően sterilizált eszközök révén.
tegyük fel, hogy smároltok, és megharapod a lány nyelvét, vagy éppen egy seb van a szájában (égéstől, vagy hólyag... akármi) , tehát a lány szájürege valamilyen módon fel van sértve és vérzik, egész könnyedén továbbadhatja neked is a vírust. S ha védekezés nélkül szexeltek, és a testnedveitek találkoznak, akkor is ugyanez a helyet.
Amúgy vigyázz, ne keverd, amit elkaphatsz az a HIV vírus, ami később AIDS-é fejlődik, de a kettő nem ugyanaz... van ugyanis egy gén, amely ha megtalálható a génállományodban, akkor csak HIV vírus hordozó leszel, és ebből sosem lesz halálos kór, mert egyszerűen ez a gén immunissá tesz az AIDS betegségre. (ennek nagyon-nagyon pici az esélye, de előfordul)
Tehát AIDS-nek a betegség utolsó szakaszát nevezzük, addig csak HIV vírus. bocsi, ha hosszú volt. :D
16/ L
utolsó köszi de olyan nemigen smárol akinek pl hólyag van a szájába mert az eléggé kellemetlen:)
de orállal pl mekkora az esélye? ha nem én cisnálom....
mondom nem történt meg csak kíváncsi vagyok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!