Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a lábamról? (kép)
2011. jún. 17. 17:49
11/69 anonim válasza:
Juventus-drukker vagy? :-)
A lány lába 5-ös skálán 4-es, valóban. Szóval tetszetős.
12/69 anonim válasza:
Kicsit fura a szög de Manchester :D
13/69 anonim válasza:
Valahogy a 17:57es lába jobban bejön :) Lehet,h azért, mert csaj vagyok, és én is tudom,h mi az a kombájn :)
14/69 anonim válasza:
Elég alacsony lehetsz, mert nagyon rövidek a lábaid.
15/69 anonim válasza:
Komolyan töltsünk fel képet mi is a lábunkról? Mire jó az? xD
Na tessék,legyen meg az örömöd...=P
16/69 anonim válasza:
Részemről ez is 5/4, pont a kérdező ellentéte: hosszú és vékony. Viszont a lábfej csillagos 5-ös.
17/69 anonim válasza:
18:10 meg akarom dugni a lábad, de a kérdező lábát is megszexuálnám
18/69 anonim válasza:
Na látod kedves kérdező, más bevállalja harisnya nélkül, az ő lába tényleg szép.. A tiéd meg valószínűleg ha leveszed a harisnyát egy fehér virslire fog hasonlítani, mert már így is pufi, akkor pedig még csak színe se lesz, sima se lesz..stb..
19/69 A kérdező kommentje:
Köszi 18:10-es :)
2011. jún. 17. 18:14
20/69 anonim válasza:
szerintem rövid és vastag. és a lábujjad is krumpli szerű.
nem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!