Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha szeretek valakit, de ő nem szeret?
Figyelt kérdés
Van egy srác, akibe már 3 éve szerelmes vagyok. már megkérdeztem tőle egyszer de nemet mondott. én igyekszek megváltozni érte. már sokat változtam. Én próbálom elfelejteni, de ... nem megy... most örülnék a jó tanácsoknak.2011. jún. 17. 13:47
1/8 anonim 

válasza:

Egyébként ez így kilátástalan helyzet. A legjobb, ha nem találkozol vele többet, az idő az ilyeneket mindig megoldja.
3/8 A kérdező kommentje:
De az osztálytársam xD mindig látom és ez a baj:(
2011. jún. 17. 13:55
5/8 A kérdező kommentje:
én soha az életben nem felejtem el. én szeretem!! és bármit megtennék...de lehetséges hogy tényleg akad valaki más.:( Csak ő olyan más.
2011. jún. 18. 15:47
6/8 anonim 

válasza:

Bámuld minden órán a csöcseit/farkát és gondold azt hogy baxtok.
7/8 A kérdező kommentje:
említettem hogy SRÁC XD de nem hinném hogy ez sokat segit xD
2011. jún. 27. 20:21
8/8 anonim válasza:
Ha még mindig érdekel:
Járj utána az ízléseinek és vegyél fel olyan dögös ruhákat és úgy sminkeld ki magad, ha nő vagy. Ha férfi akkor kedveskedj neki, hívd el randira, légy vele kedves és ne légy rámenős!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!