Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyáron hol könnyű csajt szerezni itt szegeden mondjuk? 17 éves vagyok és persze, hogy fiú:D
Na látod! Akkor nem lehetsz egy gyenge kis fiú. Plusz valószínűleg széles hátad van. Nem hiszem, hogy esélytelen lenne.
Ráadásul eszembe jutottak a fesztiválok. Az én osztálytársaim szoktak járni ilyenekre Szegeden. Látod mennyi remek tanáccsal láttalak el? :P
Megmondom őszintén, hogy még nem volt barátnőm ezért:S
egyébként te fiú vagy vagy lány? megpróbálok szerezni most nyáron egy csajt adok egy e-mail címet 13tigris13@citromail.hu erre majd tudnál/tudna küldeni tippeket, hogy mit mondjak a lánynak,mit csináljak, hogy elnyerjem a szívét?
Lány vagyok. És tudod, nem hiszem, hogy tudnék tippeket adni. Ugyan is, igazából ugyanez a problémám.
Sőt, ami azt illeti annyiban különbözik csak, hogy én lány vagyok te meg fiú. De a többi része stimmel.
u.i. Azért sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!