Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik férfi érzelmi prosti?
Ez neked miért jó? nemkell ez találsz olyan srácot biztosan aki nem csinálja ezt pénzért .
Ha is undoritó ha valaki lánynak fizet de ez forditva az már nagyon kemény sajnos.
Pontosan értem mi a kérdés és mi kell neked de az biztos hogy sokkal nagyobbat csap mert az érzelem az Érzelem Nemtudod megfizetni. Az ha fizecc és törödik veled az = a semmivel.
proóbálj elmenni discó ba vagy probálj netes társkeresőn ismerkedni ha nemfekszik a szorakozó hely de az hogy fizess érte azzal fogod igazán tönkretenni magad lelkileg . :(
lehet, hogy találnék ingyen is, de akkor le van tisztázva, hogy ezért ezt kapom, és nem várhatok amúgy semmit sem. Ingyenesnél meg hitegetném magam, hogy lehet belőle komoly is.
Tudom, hogy egyelő a semmivel, de ennyit megérdemelnék én is, legalább csak az illúziót.
Netes tárkeresőnél is egy helyben toporognánk szinte, megőrülök ettől a csiga lassúságtól mire kialakulna magától valami... Már ha egyáltalán belém szeretnének..., ha lehetséges az ilyen csoda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!