Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek k. urvás vagy inkább szexi, ha egy csaj miniszoknyát hord?
Figyelt kérdés
Persze ezt nem olyan minire értettem, hogy kinn van belöle mindene, hanem kb olyan mini, mint a szoknyás csajnak ezen a képen.
2011. jún. 16. 20:14
11/18 anonim válasza:
Szerintem ezt inkább a többi ruházat dönti el (na, meg tényleg a csaj tartása). A linkelt képek között is van ilyen és olyan is, pl. az a fodros miniszoknya akármihez fölvéve elég kislányos. Viszont a másikon olyan topp van a csajon és úgy áll be, mint egy rossz k*rva.
12/18 anonim válasza:
Ha ennél rövidebb lenne, már öv lenne...
Nálam ez egyértelműen a krvás kategória, és nem, nem szoktam ezeket megbámulni.
14/18 anonim válasza:
sztem egyértelműen qrvás, szép ruhadarab, épp úgy, mint a forrónaci, de akik ilyeneket hordanak, nem gondolom, hogy azért teszik, mert annyira melegük lenne, hanem másért, ha érted mire gondolok...
15/18 anonim válasza:
bocsi, a 2. 20:43-as vagyok és 22/F
16/18 anonim válasza:
szexi :) barátnőmnek is van egy, 3 réteg fodros csipkés anyag, az egyik rétegben természetesen van egy nem áttetsző rész is. egyáltalán nem khurvás, nagyon jól áll neki :)
18/18 anonim válasza:
Szerintem,szexi,aranyos. Ameddig van tartása 1 nőnek,s tud normálisan járni(miást elkezdi benne riszálli valaki a fenekét az már gáz).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!