Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nőni fog még a péniszem?
Nem rég múltam 16 éves, alacsony vagyok.
A péniszem normál állapotban nagyon kicsi(2-3 cm körül), állva pedig olyan 10 cm körül van.
Azt olvastam, hogy van akinek csak 16 évesen kezd el nőni a pénisze.Ez tényleg igaz??
Ja és a péniszemről annyit, hogy amikor feláll, le kell húznom róla a fitymát, ha nem húzom akkor rajta marad.
Spermám van.
Szőrösödés:lábamon, péniszem körül van. Bajuszom kicsi van, még nincs rajta mit borotválni.
Spermám van.
Csak rendes válaszokat! Köszi (:
Nem fog nőlni sőt össze fog menni. A csajoknak meg a nagy lób@szó f@sz kell. Ezzel ki fognak röhögni.
Már megint egy idióta kérdés.
Nekem meg van Mercim.
Van egy házam.
Van csajom.
Ja és farkam meg spermám is van.
De legjobban sajtreszelővel szeretem csinálni.
A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.
Te mégis milyen hülyeségeket írkálsz itt össze??? Miért kellene körülmetélni?? Ezt a baromságot. A legtöbb pasinak rajta marad a farkán a fityma és ez semmit sem befolyásol a szexnél.
Uram isten mekkora idióták vannak.
Ne keverd már a fitymaszűkületet azzal, hogy rajta marad a fityma. Sok fogalmad van a biológiáról gratulálok.
Nekem is rajta marad ha feláll. éééss?? Semmi gond nincs vele.
Akarsz képet??
nem kell körülmetéltetnie magát, vissza kell neki húzni, de könnyen hátra megy, nem szorul vagy ilyesmi.... nincs fitymaszűkülete
a fitymaszűkület amikor nem tud teljesen hátramenni a bőr akkor kell körülmetélni...
És hogy tehetném 2-3 cm-el nagyobbá??
Légyszi segítsetek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!