Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen mulyák és gyávák...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen mulyák és gyávák a magyar nők?

Figyelt kérdés

Ha egy pasi megtetszik nekik akkor nem csinálnak semmit, csak várnak a csodára, hogy rájuk hajtson a pasi és akkor ha valami nem jól sülne el lehet azzal védekezni, hogy "dehát ő jött ide".

Szóval nem csinálnak semmit, nem tesznek semmit azért amit akarnak, különböző kifogásokra hivatkozva pl. nő vagyok és akkor mi van?

Biztos van kivétel, nyilván nem mindenki ilyen, viszont én életem során sosem találkoztam az általam leírtakra ellenpéldával szolgáló női viselkedéssel, ha utánaolvastok az oldal is tele van nők által feltett kérdésekkel amik engem igazolnak.

vagy azok a tipikus hülye jelek, miért nem értitek meg, hogy a női jeleket mi nem tudjuk értelmezni, különben is kétértelmű jelek, hogy legyen egy egér út nektek amin menekülhettek pl. azt mondjátok, hogy ó hát én nem is szemeztem vele.+azt is figyelembe kell venni, hogy a férfiak sokkal kevésbé használnak nonverbális kommunikációt, nem annyira fogékonyak rá, nem értik annyira mint a nők.Meg sokan hamis flört jeleket alkalmaznak.Miért nem lehet normálisan kifejezni ha tetszik nektek valaki?Vagy miért nem tesztek érte?Érezze úgy az ember fia, hogy egy nőnek sem vonzó?Kívánom nektek sose tudjátok meg milyen érzés ez.

2011. jún. 15. 22:11
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Annyira nem értem a problémafelvetést. Szerintem a gond ott van, hogy nem a megfelelő emberrel találjátok meg egymást. Aki hasonló habitusu volt, mint én, avval valahogy úgy ismerkedtünk meg, mint a pinty. Egyformán közeledtünk, kerestük egymás társaságát, majd összejöttünk. Én valahol egyetértek Kései Sirató meglátásával, amit te személyeskedésnek véltél.. most egy lányt, akit észre sem veszel, attól azt várod, hogy elédálljon és szerelmet valljon? Szerintem kell egy kölcsönös érdeklődésnek lenni, és akkor az ember nem fogja azt érezni, hogy "vár a csodára", vagy bosszankodni, hogy "miért nem lép már ez a köcsög?!".
2011. jún. 15. 22:44
 12/19 anonim ***** válasza:
50%

Én nem értek egyet. A férfias férfiakat szeretem, akik mernek kockáztatni, akkor is, ha nem biztos a győzelem, ha erősek lelkileg és tudják, hogyan kell udvarolni, ha tesznek azért, hogy nőként kezeljenek. Semmit sem tartok gyengébbnek, mint azt a férfit, akit úgy kell felszedni, mert be van tojva attól, hogy talán el lesz utasítva. A mai divat az, hogy a nő is megy, a férfi is... aztán vagy bejön vagy nem. Lehet régimódinak nevezni, nem bánt, talán így is van. De a férfi nálam mindig ez marad. A többi csak tini-álom, hogy szuper csajok tepernek le, és semmit sem kell érte tenned.

L27

2011. jún. 15. 22:54
 13/19 A kérdező kommentje:

22:29

Na ez egy jó felfogás, jelenleg így kéne a nőknek gondolkodniuk:)

Hogy ők is felelősek a tetteikért, kiveszik a részüket mindenből és ők is tesznek, nem csak várnak.

Először csak beszélgess vele, aztán ha már kialakult egy viszony ahol már nem vagytok idegenek egymásra mondd el, hogy tetszik neked.Ez így egyértelmű.

22:30

A jó öreg vadász és vad séma, ez de szeretem:D (ironizálok:D)

Én valahogy soha nem tudtam így gondolkodni, hogy vadász és vad, nem szeretem az ilyen játékokat, ő is egy személy és én is, egyenrangúak vagyunk, bárki megteheti az első lépést.

Az, hogy ha a nő lép elsőként nem zárja ki azt, hogy ne legyen ő meghódítva.

Nekem nem nyűg a kezdeményezés, nem tudom ezt honnan vetted, felelősség?Egy nőnek is kell felelősséget vállalni.Nem vállalhat mindenért és mindenkiért kizárólag a férfi felelősséget.

Úgy értem, hogy nálunk értékesebb a nő mint a férfi, hogy nézd csak meg egy nő előrébb van mert szép és ezáltal vonzó a férfiak számára, így a férfinek ki kell őt érdemelnie, nézd csak meg a reklámokat: vegyél jó kocsit, jó cuccokat, legyél divatos(emo stb.) hogy megfelelj a nőknek.Tehát a tárdadalom azt vetíti az emberekre, hogy a nőért kell megküzdeni és kiérdemelni, tehát ő a főnyeremény.Már miért lenne az?Egyáltalán nem az, egy nőnek is ki kell érdemelni egy férfit és dolgokat tenni érte mivel egyenrangú, de a sok férfi elhiszi ezt a sémát amit tapasztalhattok is a környezetetekben, hogy hogy ajnározva vannak a nők, mindenki be akar náluk vágódni, elsősorban azoknál akik szépek.

Skandináviában pl. nincs ez, hogy a nő az érték, ott van igazi egyenrangúság ahol 50-50%ban megy a kezdeményezés is, az egy modern felfogású régió, ott nincs ez a vadász-vad dolog, ez engem 10 ezer évre visszamenőleg az őseinkre emlékeztet.Már pedig jelenleg 2011 et írunk sok változáson megy át a társadalom a szocializáció amit el kell fogadni, rugalmasnak kellene lennünk.

"most egy lányt, akit észre sem veszel, attól azt várod, hogy eléd álljon és szerelmet valljon?"

Nem, ilyenről szó sincs, ez egy szélsőséges példa:)

Ha mondjuk én nem figyelek fel egy lányra aminek ezer oka lehet, pl. gondolkodom magamban és nem figyelek a körülöttem lévőkre és neki tetszem akkor odajöhet beszélgetni vagy valami, de nem jön, na itt kezdődnek a problémák, hogy eltitkolja az érzéseit, nem fejezi ki, pedig ellenkező esetben én megteszem így elvárnám tőle is.

22:54

Te meg szerintem félreolvastál valamit, legközelebb figyelmesebben:)

Olyat sem írt senki, hogy egy férfit kell felszedni, hanem ha valaki tetszik azt kell egyértelműen tudatni vele és a szándékaid.

"szuper csajok tepernek le és nem kell érte tenned" hát ez jó már megint:D

Ezt sem tudom honnan vetted.

2011. jún. 15. 23:34
 14/19 anonim ***** válasza:

"Úgy értem, hogy nálunk értékesebb a nő mint a férfi, hogy nézd csak meg egy nő előrébb van mert szép és ezáltal vonzó a férfiak számára, így a férfinek ki kell őt érdemelnie, nézd csak meg a reklámokat: vegyél jó kocsit, jó cuccokat, legyél divatos(emo stb.) hogy megfelelj a nőknek.Tehát a tárdadalom azt vetíti az emberekre, hogy a nőért kell megküzdeni és kiérdemelni, tehát ő a főnyeremény"

bocsánat, ezt az egy szösszenetet ragadnám ki a kiborulásodból.

1. európában kb minden országban ugyanazok a reklámok mennek, ergó nem csak itt sulykolják ezt a népbe

2. és azokkal a reklámokkal mi van, hogy a nő legyen mindig tökéletes, vacsorával várja az urát, nézzen ki úgy, mint egy szupermodell, ne legyen fehér a bőre, mindig tuti smink legyen rajta?

próbáld meg kicsit két irányból szemlélni a világot, mert a nőknek is meg kell felelnie épp elég elvárásnak.

na, tudom, hogy ennek kb semmi köze a kérdésedhez, csak ez a kijelentés kicsit meghökkentett.:)

egyéb iránt csak annyit tudok neked tanácsolni, hogy vagy megszokod, vagy elmész máshova élni, mert ott a nők egyértelműbb jeleket adnak:)

2011. jún. 21. 15:52
 15/19 anonim ***** válasza:

22:37:

Mer az aztán teljesen oké, hogy 10ből 9 nő úgy néz rám hogy "Te meg mi a f@aszt akarsz? Haggyál már". De nektek nőknek semmi kockázatot ne kelljen vállalni, Isten ments!

2011. jún. 21. 15:55
 16/19 anonim ***** válasza:
Vannak olyan fiúk is akik az olyan lányokat szeretik, akik nem startolnak rá a fiúra :)
2011. jún. 21. 16:44
 17/19 anonim ***** válasza:

mert hamarabb nő a mellük, mint az agyuk

szerintem is ez a többség

feminizmus amikor nem tetszik valami, de ha be akar menni az ajtón, meg pascsyt akar, akkor konzervativizmus...

gyerekkoruk óta elkényeztették őket, és még mindig azt hiszik hogy ők állnak a világ közepén és minden úgy lesz ahogy megálmodják

2011. jún. 21. 16:44
 18/19 anonim ***** válasza:
Mert még mindig a férfi az, akinek a dolga meghódítani a nőt.
2011. jún. 21. 16:52
 19/19 anonim ***** válasza:

16:44 vagyok

22:29

sehogy sem kell csinálni. ez a baj, hogy azt hiszik, szabályok vannak, ami minden helyzetben igaz. erre jönnek az ilyen "ha az első randin" jellegű babonák

ha minden együttlét a megfelelési kényszerről szól, nem arról, hogy jól érezzétek magatokat, akkor megette a fene az egész színjátékot

22:30

hidd el neked sem jönne be a kőkorszaki romantika egy 100%os férfival

de tény hogy a legtöbb nő a rámenős férfiakat díjazza

22:32

"el lehet menni magyarországról, tessék, lehet menni"

ezzel a magyargyalázó demagóg szöveggel nem érsz el semmit. ugyanis valóban van köze a férfiassághoz a kezdeményezésnek, de természetesen egy intelligens élőlénynek felül kellene emelkednie az ösztönein és az ebből adódó ósdi normáin.

22:37

ez a hibás felfogás. ugyanis ha mindenki így állna hozzá, senkinek sem lenne párja.

kezdeményezni annak kell, akit érdekli a másik. attól hogy egy nő nem érdekes a férfinak, még nem biztos hogy mulya. ez egy egoista női önbecsapási védekezés.

22:54

akkor valami mást is tudni kell a férfias férfiról:

ha már 500nőt megkörnyékeztél és 400 elutasított, ne várd hogy a sikeres 100 ugyanolyan törődést kapjon mint 2ből 1.

magyarul nem lehet kockéztatni komoly érzelmek mellett, ezért lesznek a sikeresebbek mindig bunkóbbak és hűtlenebbek.

az udvarlási ismereteknek semmi köze a lelki erőhöz, egyszerű statisztika. nagy számok törvénye. nem egy olyan van aki 2-3 nőt is hülyít, hogy legyen mindig forró vas a tűzben. a naiv nő meg beleképzel mindenféle szerelmet.

23:34

"Én valahogy soha nem tudtam így gondolkodni, hogy vadász és vad, nem szeretem az ilyen játékokat, ő is egy személy és én is, egyenrangúak vagyunk, bárki megteheti az első lépést. "

na ez a hatalmas különbség a személy és az élvezetközpontú párkapcsolat közt.

"Skandináviában pl. nincs ez, hogy a nő az érték, ott van igazi egyenrangúság ahol 50-50%ban megy a kezdeményezés is, az egy modern felfogású régió, ott nincs ez a vadász-vad dolog, ez engem 10 ezer évre visszamenőleg az őseinkre emlékeztet.Már pedig jelenleg 2011 et írunk sok változáson megy át a társadalom a szocializáció amit el kell fogadni, rugalmasnak kellene lennünk. "

igen, meg van olyan skandináv ország is, mi a 7. helyen áll a világ nemi erőszakos eseményeinek tekintetében(svéd), ha már a vadászatról beszélünk

aztán hogy mennyi köze van ennek az őseinkhez... régen a leendő házastársakat a szülők nézték ki egymásnak. összebarátkoztak gyerekként, és felnőve "szerelmesek" lettek. ma az a helyzet hogy nincs ilyen gyámság, de még mindig nem tudunk társat választani. még magunkkal sem vagyunk tisztában.

15:52

igazat adok a reklám másik oldalára

2011. jún. 21. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!