Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyenek a japán pasik, úgy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyenek a japán pasik, úgy általában? Miben mások, mint a magyarok?

Figyelt kérdés
2011. jún. 15. 14:15
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Ajjj.. látom, kisebb lavinát indítottam el a kérdéssel, nem akartam..Nyugi! :) A válaszokat.. ööö..köszönöm azért..
2011. jún. 15. 19:11
 12/20 anonim ***** válasza:
Nekem most van egy japán srác beszélgetőpartnerem, 18 éves, mindketten az angol nyelvvizsgára készül(t)ünk. Facebookot is készített magának, ott is ismerősök vagyunk. Tényleg nagyon jófej, kötelességtudó, sokat tanul, egyetemre jár. Ha bármi kérdésem van felé, pl. érdekel valami, szívesen válaszol, és nagyon igyekszik minél tökéletesebb angol mondatokat írni. A sharedtalk.com -on ismertem meg, az az egyik kedvenc chat oldalam. Ha szeretnél japánokkal(és egyáltalán más nemzetiségűekkel) beszélgetni, próbáld ki te is. Az az egy bajom van a sráccal, hogy mivel gyakorlatilag még más napszak is van Magyarországban és Japánban, mikor beszélünk, így nem annyira sok időt tudunk csevegéssel tölteni. Egyébként szerintem a japán pasik kinézetben másak, valahogy nekem mind egy formának tűnik, a magyarok viszont változatosak, pont ezért szeretem az ittenieket. :)
2011. jún. 15. 20:36
 13/20 anonim ***** válasza:
*Magyarországon
2011. jún. 15. 20:36
 14/20 anonim ***** válasza:
33%

kedves 19:03-as!

Kire céloztál és mit kifogásolsz a mondandójából?

Akit 7 éve ismersz, ő gondolom japán vagy tévednék?

Tetszik vagy sem animációs filmeket régebben 10 éves korukig néztek emberek, ma meg a 21 éves haverjaim is anime con-ra járnak, akikkel egyébként már nem tartom a kapcsolatot! : D Most ez az aktuális divatőrület és megy utánuk a sok birka már bocs mindenkitől. :/ :-))

HIp-HOP őrület-->feka pasik anime őrület--->japán/ázsiai pasik Az emberek többsége nem alkalmas arra, hogy bármilyen kultúrával is kapcsolatba kerüljön, mert mi nem megismerjük az adott kultúrát, hanem átvesszük, beszippantjuk és utána köpködünk a sajátunkra! Ez a legundorítóbb jellemvonása az embereknek, de hát ezek a dolgok már csak így mennek ezekben az identitászavaros időkben!

Tanuljatok inkább a magyarokról, a jászokról, a kunokról vagy a keltákról, vikingekről és ezek népszokásairól, a görög-római keresztény alapokon/értékrenden nyugvó egykori Európáról!

2011. jún. 15. 21:43
 15/20 anonim ***** válasza:
Forever Alone :o)
2011. jún. 15. 22:14
 16/20 anonim ***** válasza:
Légyszi bővebben, ha kérhetem!
2011. jún. 15. 22:15
 17/20 anonim ***** válasza:
Jó, olybá' tűnik, hogy ma már nem tudom meg miért képzeled el egyedül a jövőt, de sebaj, talán egyszer majd rájövök. Remélem addigra észhez térsz! :-) jóccakát!
2011. jún. 15. 22:33
 18/20 anonim válasza:
100%
Sokkal jobban néznek ki, illedelmesebbek és okosabbak is.
2013. jan. 29. 18:07
 19/20 anonim ***** válasza:
Hogy miben mások? Hát a nőkben. Szó szerint.
2013. dec. 21. 10:20
 20/20 anonim válasza:

Ha még mindig érdekel valakit... Alacsonyak (nagyon alacsonyak 168-170cm átlagosnak számít). Illedelmesek, de nem gentlemenek. Náluk nincs ladies first. Viszont abszolút nem várják el pl egy randin, hogy a nö fizessen (nekem több olyan randim volt itthon magyar fiúkkal, aminek a végén az egészet nekem kellett kifizetnem!) Nem hangoskodnak, nem ordibálnak, kivétel ha nagyon részegek. Túlzottan foglalkoznak a külsöségekkel... szeretik a tiszta arcbört mondjuk ez a japánokra am block igaz. Elég sok fiú festeti a haját, akár 28-30évesen is... ha Japánban nött fel akkor kizárt h megöleljen vagy megcsókoljon házon kívül, kivéve ha nem Japánban vagytok mert akkor semmi gáz ezekkel.

Általában tetszenek nekik az európai nök, 90%uk sztem randizna europai lannyal, viszont ennél jóval kevesebben vennének el európai lányt. Rengeteg japán pasi nem tud kezdeményezni, vagy nem mer. Tényleg félénkek és ök maguk is tisztában vannak ezzel. Hirtelen ennyi juror az eszembe.

2017. jan. 1. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!