Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Ti mit gondoltok?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti mit gondoltok? Undorító az ha egy lánynak jó alakja van, de striás a combja?

Figyelt kérdés
Itt nem arra a lilás csíkokra gondolok,hanem mikor már fehérek a csíkok mert elmúlt az a lilás szín.Mit gondoltok ha meglátjátok a strandon,hogy valamelyik csinos lánynak a combja striás?
2011. jún. 15. 01:19
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Én írtam a linket.

Nekem amúgy 15éves korom óta ilyen a combom. Hogy mitől, az tökéletes rejtély, mert nem voltam dagadt, nem híztam-fogytam.... Igaz, hogy vastag a combom, de amúgy vasággyal együtt elvisz a szél, szóval passz, hogy hogy került oda, de ott van, és szerintem marha ronda :( Szóvá még nem tette senki...

2011. jún. 15. 01:39
 12/17 anonim ***** válasza:
53%

Feltünő annyira mint ezen a képen?

[link]

2011. jún. 15. 01:40
 13/17 anonim ***** válasza:

nemgond nefoglalkozz ezzel.

őszintén Jó csajnak tartod magad? (testalakra gondolok)

mert ha igen akkor nem is kell más ilyen aproságok meg semmiségek nem ezt fogjuk nézni csak a feszes fenék + a kemény cickók csak ez számit

2011. jún. 15. 01:42
 14/17 anonim ***** válasza:
nekem a fociedzésektől szokott ilyen lenni az alapozásoknál amikor hirtelen megnőtt a lábamon az izom...szóval ez szerintem nem gáz látszik rajta h sportolsz hiszen nem magától keletkezik az izom vagy kilók miatt megnyúlik hirtelen a bőröd akkor lesz ilyen szóval ez természetes ne foglalkozz vele enyém is ilyen, így is már olyan olyan sokat szenvedtek azon h megfeleljetek a pasiknak nem kell minden egyes csíkot eltüntetni meg megcsináltatni nem kell tökéletesnek lenni a pasiknak nem lehet megfelelni de ugyan úgy a nőknek sem :)
2011. jún. 15. 02:11
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Jé, exemnek is volt ilyen a combján, így a kép alapján be tudtam azonostani, de igaza van annak aki feljebb írta, tényleg nem érdekes, meg szerintem esztétikailag sem rondít.
2011. jún. 15. 02:58
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a csípőmön van, mert hirtelen nőiesedtem, hogy úgy mondjam. Eddig egy pasim se vette észre, pedig alapvetően olyan párjaim voltak, akik nem félt megkérdezni ezt-azt. Ha nem centivastagok, és nem mutogatod a képükbe, nem fogják észrevenni. A pasik sokkal kevésbé néznek minket kritikus szemmel, mint mi magunkat =)
2011. jún. 15. 16:06
 17/17 anonim ***** válasza:
Nekem a karomon,meg a hátamon van.főleg a karomon látható,nekem is lilás-vöröses.Nekem is a hirtelen izomnövekedés miatt lett ilyen,na meg mert volt rajt zsír is.és a 2 nemfért el,így a bőr rovására ment.Amúgy ha belegondolsz,lehet hasonló eset vagy mint az én karom,annyira izmos lett a combod hogy nem bírta a bőröd.az meg jó jel:D
2011. júl. 15. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!