Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A lányoknak nagy átlagban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányoknak nagy átlagban miért az idősebbek kellenek?

Figyelt kérdés
20/F vagyok. Mindig próbáltam tartani ahhoz az elvhez, hogy velem egykorú barátnőm legyen. De ez szinte kivitelezhetetlen. Korombeli lányismerőseimmel beszéltem, szinte mindegyikük idősebbekkel, 22-26 évesekkel tudná elképzelni magát. Rám meg az ilyen 14-16 évesek nyomulnak. Ők viszont egyáltalán nem kellenek nekem. Egyszerűen nem értem, nincs keresetem, a farkam se nagyon nőtt szerintem 16 éves korom óta, szóval nem tudnék semmivel sem többet nyújtani, mint egy 16-17 éves. Viszont egy dolgozó 25 éves nyilván többet tud nyújtani a lánynak, mármint anyagi téren. Más téren szerintem nem. Szóval nem értem, és ez eléggé elszomorít, de úgy látszik, fel kell adnom az elvemet (ami nagyon nem rám vall), és "be kell érnem" minimum a 17-18 évesekkel, mert belátom, hogy egyedül nem tudok hatékonyan küzdeni a rendszer ellen. De ez a helyzet nagyon sajnálatos.
2011. jún. 14. 13:54
1 2
 11/15 gabriell88 ***** válasza:

Mert érettebb felfogásuk van.Tapasztalat.

22/N

2011. jún. 14. 15:16
 12/15 anonim ***** válasza:

- Szeretik bemesélni maguknak az érettséggel kapcsolatos baromságokat

- Egy 30 fölöttieknek többnyire van már saját otthona. Manapság elég nehéz elköltözni otthonról, könnyebb beköltözni.

- Tévhitben élnek a korukbeli srácokkal kapcsolatban (vagy ezeket a tévhitek is bemesélik maguknak, hogy megnyugtasák a lelküket).

2011. jún. 14. 16:49
 13/15 anonim ***** válasza:
Mert a fiúk később érnek, és a lányok nehezen tudnak komolyan venni egy fiút, akit a kora miatti előítéletből éretlennek és gyerekesnek tartanak.
2011. jún. 14. 17:04
 14/15 anonim ***** válasza:
Azért mert az idősebb pasiknak már van egzisztenciújuk (meló, kocsi stb) és könnyebb rájuk akaszkodni, mint tenni valamit a dolgokért. Persze az összes érettebbnek hiszi magát, pedig nem azok. A velük egykorú, vagy egy kicsit fiatalabb srácokat pedig lenézik és gyerekes idiótának találják, ők persze 20 évesen már NŐK!
2011. jún. 14. 17:31
 15/15 anonim ***** válasza:

14:00

érzelmileg érettebbek a lányok? hahaha. nevetnem kell. Akkor mondd már meg, hogy miért van az, hogy kb minden lány akit ismerek, 18-20 évesek úgy vannak, hogy nem tudnak dönteni 2 pasi közül, vagy ha összejönnek velem, akkor rájönnek, hogy hú ők nagyon szerelmesek a volt pasijukba aki szemét volt velük, de azelőtt meg nekem mondogatták, hogy hú de halálosan szeretnek...Erről ennyit, hogy érettebbek...Mindig ez az általánosítós duma...annyi ellenpéldát tudnék felhozni.

De az a legjobb, mikor az idősebb pasik meg meghúzzák a tudatlan kis fiatal csajokat, akikkel elhitetik, hogy szeretik őket, lapátra teszik őket. Aztán utána ugye "minden pasi szemét"...hát igen...

2011. jún. 14. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!