Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meglátott az anyám önkielégítés közben, most mit csináljak?
Annyira rosszul érzem magam, folyton bejön a szobámba kopogás nélkül, nagyon idegesítő, amint tudok elköltözök.
Bejött most is csak úgy, aztán alig bírtam felhúzni a nadrágom:S annyira gáz volt :@
És ha éppen akkor jött rá, amikor voltak otthon? Én teljesen megértem, nálunk ugyanez van.. elég kevés magánéletem lehet, az öcsém szobája rögtön az enyém mellett, a falak papírból, tolóajtónk van, amire lehetetlen zárat tenni és anyám nem kopog.
Valahol én örülnék neki, ha rám nyitna, mert utána már biztosan kopogna, valahol meg marhára nem vágyom rá, hogy lásson ilyen intim dolgok közben.
Te már túl vagy rajta, ha van egy kis esze mostantól kopog mielőtt benyit.
18/L
szia !
Semmit ne csinálj,anyudnak kellen tapintatosabbnak lenni.Anyudnak a koránál fogva is tudnia kellene,ebben a korban a fiúk nem azt figyeleik,nyílik e az ajtó .
Ha bezárnád,akkor lehet hogy magyarázkodnod kellene,miért volt zárva az ajtód .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!