Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek egy 13 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy 13 éves fiúnak nem kicsi egy 15 cm -es farok?

Figyelt kérdés
2011. jún. 13. 17:45
 1/10 anonim ***** válasza:
de
2011. jún. 13. 17:45
 2/10 anonim ***** válasza:

Egyetlen egészséges ember fajtánál sem találtak az antropológusok "farkat", ha neked van, sűrgösen fordulj vele ortopéd sebészhez.

Kérdésedre válaszolva, tök normális, az márkevésbé, hogy ez a gondod, 13 évesen..

2011. jún. 13. 17:46
 3/10 anonim ***** válasza:
Szerintem 13 évesen még ne a farkad nézegesd, hanem tanulj...de komolyan nincs elegetekből ezekből a kérdésekből? Mert nekem igen.
2011. jún. 13. 17:47
 4/10 anonim ***** válasza:
itt nem a farkad a kicsi, hanem az agyad.
2011. jún. 13. 17:50
 5/10 anonim ***** válasza:
És mit csinálna egy 13 éves egy 15 centis farokkal, legózna vele?
2011. jún. 13. 17:58
 6/10 Fémfaház ***** válasza:
nem, de használni is tudni kéne
2011. jún. 13. 18:08
 7/10 anonim ***** válasza:

Ne legyetek már ennyire álszentek. Ti 13 évesen nem foglalkoztatok a farkatok méretével? Ő is fiú, és kezdenek benne tombolni a hormonok, de ez még nem jelenti azt, hogy 13 évesen szexel. Egyébként meg a 15 centi 13 évesen az kifejezetten jó, ezzel már hozod az átlagot, de ez még valószínűleg nőni is fog. Ha nem, az se baj.

Azért még tényleg ne szexelj, majd pár év múlva.

2011. jún. 13. 18:43
 8/10 anonim ***** válasza:
Legyél nyugodt, mert a 15cm igen jo méret,és ne érdekelje- nek azok akik már rég elfelejtették, hogy mikor ők voltak 13 évesek akkor nekik is fontos volt, hogy mekkora a FARKUK.Unják ezeket a kérdéseket de alig várják, hogy egy tininek elvegyék még az életkedvét is.Tanuljál amikor kell és játsz a farkaddal amikor ugy érzed, hogy kell és örülj, hogy neked kicsit nagyobb van mint az átlag
2011. jún. 13. 18:56
 9/10 anonim ***** válasza:
az én barátomnak 18 évesen 14cm
2011. jún. 13. 19:42
 10/10 anonim ***** válasza:
17 vagyok és csak egy felessel nagyobb a tiednél és szeretem csak sajna pisilés funkcióra szoktam csak használni...
2011. jún. 14. 00:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!