Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkednek a 28-32éves karrierista férfiak?
17.28as vagyok. Kb 32 evesen dobbentem ra h szeretnek ferjet es csaladot. 33 evesen ismertem meg a ferjem, rogton tudtuk h egymasnak valok vagyunk es 35 evesen szultem. Igaz keson szultem de ugy erzem semmirol sem maradtam le. eltem, utaztam, jo korulemnyek koze szultem a kislanyom, sokkal tobb turlemem van hozza mintha 20as eveimben tettem volna. nem beszelve h mi egy evben legalabb 2szer utazunk kulfoldre, plusz belfoldi utak mert meg tudjuk engedni.
en is egyebkent maximalista voltam es vagyok. Melohelyen 110%osnak hivtak meg hivnak mert ezt varom el magamtol de a beosztottjaimtol is. es azt veszem eszre h kislanyom is maximalista lesz. ha vmi nem sikerul neki, akkor kezdi elolrol az egeszet es addig csinalja mig sikerul. 18 honaposan elkezdte felismerni a szamokat most 22 honapos es legujabban erdeklik a betuk es egy parat mar felismer. pedig ketnyelvu ert magyarul, es angolul, a szavakat meg vegyesen mondja mikor melyik nyelvbol tetszik neki.
szerintem nem baj ha maximalista vagy es celtudatos. Pl a ferjem kifejezetten az ilyen lanyokat szereti. De o mar elkelt.
mért lennék nagyravágyó?
nem azt írtam..h nekem ilyen férfira van szükségem,már rég eltértünk a tárgytól..
hanem sztem ők már vmit letettek az asztalra három diplomával,de hangsúlyoozm mégegyszer nem a diploma a lényeg...mert vki 3 diplomával otthon ül a szülei nyakán,mert hiába van egy kis sütnivalója,nem talpraesett.
utolsó: sztem a 35év még nem késő,a mai világban pont ideális,meg hát inkább várja meg az ember,h legyen biztos anyagi háttere,s boldog párkapcsolata a családalapításra.
Aki karrierista, az a munkájának él. Az teszi boldoggá, ha a szakmájában sikert él el és ebbe nem fér bele egy párkapcsolat. Ha pedig sok pénze van, akkor alkalmira bárki megkaphat.
Gondolom, ha összejönnél egy ilyennel és egész nap úton lenne, a munkájával törődne, akkor meg az lenne a baj, hogy nem foglalkozik veled és ezért csalod meg.
Én a nagyon karrierista tábort népszerűsítem,csak 25 éves vagyok.
Rólam elmondható,hogy a munka és a tanulás az első meg a sport,hogy jó testem legyen.A párkapcsolat nekem csak harmadlagos.
Szeretem a pénzt a luxust,a gazdagságot,a fényűző életet,ezért dolgozok,mert emellett köteleztem el magam,és mindent elkövetek érte.
Tudni kell,hogy egy magunk fajta karrierista pasinak általában csak a TOP10-es fullos,nőies,bomba alakú nők jönnek be,mivel mi is teszünk dolgokat ezért elvárjuk a cicababás nőket.
Ezért találunk nehezen partnert mert a mai nők,hát hogy is mondjam hagynak némi kívánni valót maguk után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!