Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy kis problémám szerelmi témában. Tetszem neki vagy sem?
Figyelt kérdés
Ki tudna segíteni, kicsit bonyolult lenne leírni és nem szeretném ha rámismernének, tudna valaki segíteni akinek lehet írni priviben? Az alap szitu, hogy már egy ideje ismerkedünk, de nem történik semmi, most viszont volt egy kis affér, ami nekem nem jelent jót. :( Érdekelne, mit gondol egy valóban kívülálló.2009. márc. 21. 18:11
1/9 anonim válasza:
szia,én nagyon szívesen segítek,ha tudok,ha gondolod írj
pusz
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi, már írom is. :)
2009. márc. 21. 18:17
3/9 anonim válasza:
én is szívesen segítek (egy psihológus hallgató)
6/9 anonim válasza:
Szia!
Ha gondolod, írhatsz nekem is, mert én is hasonló cipőben járok, de a vége felé, tehát úgy tűnik h javul a helyzet
7/9 A kérdező kommentje:
Okés, köszönöm mindenkinek küldöm, több szem többet lát. :) És tényleg köszi!!!
2009. márc. 21. 18:28
8/9 anonim válasza:
Tényleg nagyon hasznos, hogy egy általában segítségnyújtásra készített honlapon "privizgetnek" az emberek...
9/9 anonim válasza:
Ha meg szukseg van, en is szivesen valasozlok! :) Allitolag jo tanacsado vagyok(legalabbis az ismerosok szerint) mert latom az igazsagot... :) ha nem is fordulszsegitsegert hozzam,drukkolok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!