Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok, egy férfin milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, egy férfin milyen ruhadarabot találtok vonzónak?

Figyelt kérdés
2011. jún. 12. 21:35
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
86%
Én személy szerint az inget roppant vonzónak találom. A nadrág ne legyen ez a tipikus trottyos hanem inkább feszülős, de ne tapadjon rád teljesen, a cipőről nekem is ugyanaz a véleményem mint az előttem szólónak.
2011. jún. 12. 21:54
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Alapjáraton nincs ilyen.

A barátomon: egy kifakult, fekete pólót, amit alváshoz használ, és boxeralsót (olyan édes ilyenkor*.*), vagy semmit.

2011. jún. 12. 21:55
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
én imádom ha egy igényes, jól öltözött pasi garbót vagy sálat visel. nem tudom miért :)
2011. jún. 12. 21:59
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekem inkább a ruhadarabok milyensége számít. Az egyszerű,nem hivalkodó,mégis férfias stílust szeretem. Egy egyszínű,egyenes szabású farmer (trottyos,répaszárú,koptatott,csili-vili kizárva!) és egy férfias ing,megfelelő cipővel nálam már arat,de persze a póló is jöhet,csak szintén ne legyen feltűnő,nagyon mintás meg ilyesmi. Ezen kívül az elegáns ruhadarabokat is kedvelem egy férfin,pl: öltöny.

19/L

2011. jún. 12. 22:01
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

első xDDDD

nekem a pulcsi. ha hozzábújok, finom puha ^^

2011. jún. 12. 22:04
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen kérdésnél mindig magam elé képzelek valakit, aki számomra jó pasi, szóval vonzó. És belegondolok miben lenne még vonzóbb, mert abban azt hiszem egyetérthetünk, hogyha alapjáraton nem jön be, akkor felvehetne akármit, akkor se tetszene.

Szóval sötét öltöny, nyakkendővel. Attól kész vagyok, nálam abszolút favorit. De persze kevesen hordanak hétköznap öltönyt. Akkor legyen ing. Az olyan szexi, nem tudom mitől, de beindul tőle a fantáziám. Meglátok egy pasit ingben és olyan "De kicsomagolnám belőle" érzésem van:)

2011. jún. 12. 22:48
 17/18 anonim ***** válasza:
zokni
2011. jún. 12. 23:00
 18/18 anonim ***** válasza:
48%

armani. aranyfux, makkoscipo.

vagy bortanga es harisnyatarto szopoalarccal.

2011. jún. 13. 00:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!