Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor tetszem neki vagy nem? Rákérdezzek?
Van egy srác az osztályban,aki nagyon helyes meg cuki,stb...
Nekem már hosszú ideje tetszik,többen mondták,hogy én is neki,de ezt valahogy nem látom rajta,mert ha szakít az egyik barátnőjével,már azon vagyok,hogy rákérdezzek,hogy én is tetszem-e neki,de rá pár napra már új barátnője van...Nem tudom,hogy ezt miért csinálja,mert mondja nekem is,hogy nem szereti őket,csak nem szeret egyedül lenni...
De a héten voltunk 3 napra osztálykiránduláson és ott tök kedves volt velem.
Mindig elkérte a cuccaimat(1 bőrönddel és 2 táskával mentem :D) és Ő vitte,ott volt mindig mellettem meg hasonlók.
Az első este nagyon féltünk(mi lányok) és elkezdtem vele sms-ezni,mert sötét volt(az ofő kikapcsoltatta az áramot a házban,ahol aludtunk -.-) és mondta a srác,hogy menjek át hozzá,mert a legjobb barátja is átment egy lányhoz aludni,így Ő egyedül van a szobában(2 ágyas szobák vtak).
Átmentem és tök jól elvoltunk,úgy aludtunk el,hogy fogtuk egymás kezét...de viszont van barátnője,de azt mondta,hogy a csaj megcsalta,ezért dobni fogja.
Az utolsó este elkezdett azzal piszkálni,hogy én még nem jártam senkivel,ezen én megsértődtem és utána olyan cuki volt :$
Folyton jött utánam,vagy 100-szor bocsánatot kért...
Amikor mentünk a buszhoz velünk szembe jött pár cigány és az egyik osztálytársunkat elkezdték pofozgatni,erre meg mondta a fiú,hogy ha engem ütöttek volna meg,Ő tuti megverette volna őket...Tudom,hogy ez nem szép dolog,de akkor is...
A buszon pedig hazafele az ölében aludtam el(mármint az combjára hajtottam a fejemet).
De jövőre viszont elakar költözni az apukájához(a szülei elváltak),de a apujának a háza kb. 2 óra hossza és akkor tuti,hogy sulit is váltana...
Viszont a legjobb barátnőmnek a barátja a srác legjobb barátja és a barátnőm azt mondta,hogy ez a fiú azt mondta a legjobb haverjának,hogy ha én kérném meg arra,hogy maradjon,akkor maradna...De lehet,hogy csak barátként gondol rám,akkor meg égés lenne ez az egész.
De néha viszont vannak annyira bunkó beszólásai...Pl. pénteken,az osztálykiránduláson vettem egy nyalókát és a fiúk kérdezték,hogy miért vettem olyan nagyon(nem fért be a számba xD),erre meg mondta a srác,hogy gyakorlok estére...-.-
Ez annyira rosszul esett.
Meg a suliban padtársak vagyunk és nálam volt egy tz-nél doga és a tanár észrevette,én meg ledobtam a földre közénk és a srác meg mondta,hogy az övé a puska és nem az enyém és Ő kapta meg a két 1-est.
Később mondtam neki,hogy elmondom a tanárnak,hogy nálam volt a puska és nem nála,de mondta,hogy annyi 5-öse van,hogy nem ettől a két 1-estől lesz 4-es év végén...ez olyan jól esett (L)
Most mit tegyek?Rákérdezzek a dologra?
Mert ha nem tetszem neki,az nagyon nagy égés lesz :SS
14 l
14 vagyok 3 hete :D
Csak annyira félek,hogy beégek előtt,és akkor már csak szimplán barátok sem lehetünk...
Köszi a választ!
Szia.Ezek szerint amit leirtál biztos nemcsak barátként tekint rád.Szerintem nyugodtan kérdezz rá,de vigyázz,nehogy az legyen veled,mint az előző barátnőivel is,hogy csak azért van veled,hogy ne legyen egyedül.Ne hagyd magad kihasználni.Amúgy ez a puskás dolog tényleg nagyon szép volt tőle. :)
15/L
Végre egy ilyen édes sztori:) Szerintem tetszel neki, vagy még több is:)) Kár, hogy elköltözik - remélem, meg tudod győzni, hogy mégis maradjon:))
Amúgy sztem ne kérdezz rá, csak tartsd vele a kapcsolatot nyáron is és ki fog ez alakulni, hidd el:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!