Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tényleg tetszem neki vagy én értem félre az egészet?
Milyen boltban dolgozik a srác? Ha legközelebb mész, és bent van az üzletben, próbálj meg valami olyasmit keresni, amihez a segítségét, vagy a tanácsát kérheted. Nyugodtan menj oda hozzá, és mondd azt, hogy múltkor mintha láttál volna náluk egy nagyon jó.... Na ezért kérdeztem, hogy milyen boltban dolgozik?:-)))
Amíg keresgéltek, megkérdezheted, hogy tudja ennyi mindennek a helyét, meg fajtáját a fejében tartani? Régóta itt dolgozik-e?
Ha láthatóan szívesen válaszolgat, az jó jel. Már csak egy kicsit kell agyalnod, hogy legközelebb is legyen okod 1-2 mondatot váltani vele. Úgy megtudni valakiről bármit, hogy szóba sem akarsz állni vele, elég nehézkes. Én a pénztáros csajon keresztüli "nyomozást" épp ezért nem tartom jó gondolatnak. Nem csak a srácról nem tudsz semmit, de arról sem, hogy ő hogyan, mit mondana vissza neki az érdeklődésedből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!